• 9.383.897 stemmen

American Gods

American Gods seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie American Gods? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van American Gods.

Het laatste bij ons bekende seizoen van American Gods (Seizoen 3) dateert van 2021.

American Gods Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van American Gods? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over American Gods seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

American Gods Serie Informatie

American Gods is een Fantasy / Mystery-serie uit 2017-2021. Geregisseerd door David Slade met onder meer de acteurs Ricky Whittle, Ian McShane en Emily Browning .

”Shadow” is een ex-gevangene die onlangs is vrijgelaten. Hij heeft moeite met het verwerken van de tragische dood van zijn vrouw. Terwijl hij naar huis vliegt, zit hij naast een mysterieuze man die zichzelf voorstelt als ”Wednesday.” Algauw blijkt dat de man in werkelijkheid de Noorse God Odin is. ”Shadow” besluit om de bodyguard van ”Wednesday” te worden. Nu bevindt hij zich in een wereld waarvan hij moeite heeft deze te begrijpen. Het is een wereld waar magie echt is. Waar de oude goden terrein verliezen aan nieuwe goden, die staan voor geld, drugs, technologie en media.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,43 met in totaal 99 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.