• 9.369.601 stemmen

Ontwikkeld door: Alison Jackson, Matthew Read en Frith Tiplady

Met: Richard Armitage, Charlie Murphy en Indira Varma

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: donderdag 13 april 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Obsession

Het verhaal draait om een gevaarlijke driehoeksverhouding die ontstaat wanneer de enigmatische Anna Barton een hartstochtelijke affaire begint met de vader van haar verloofde, William. Terwijl Anna vecht om beide relaties in stand te houden, komt William in een obsessieve spiraal terecht. Maar hoe lang kunnen ze hun geheim verborgen houden voordat iemand gewond raakt?

Afleveringen

1. Aflevering 1

13 april 2023 (33 minuten)

William en Ingrid zien uit naar de ontmoeting met Jay's nieuwe vriendin Anna. Maar nog voordat William en Anna officieel aan elkaar worden voorgesteld, spatten de vonken ervan af.

2. Aflevering 2

13 april 2023 (41 minuten)

Terwijl hun passie toeneemt, stelt Anna regels op waaraan William zich moet houden. Maar zijn vastberadenheid wordt op de proef gesteld als ze met Jay naar Parijs gaat.

3. Aflevering 3

13 april 2023 (43 minuten)

De spanning loopt op als William tijdens het verlovingsfeest van Anna en Jay mysterieuze sms'jes ontvangt. Sally doet een bekentenis.

4. Aflevering 4

13 april 2023 (38 minuten)

William en Anna komen steeds meer in het nauw te zitten voordat een tragische gebeurtenis alles verandert. Anna's moeder geeft een schokkend geheim toe over het verleden.

avatar van princesspeach

princesspeach

Gezien.

Eerst een paar puntjes, de manier waarop ze elkaar

Ontmoeten vond ik niet heel realistisch. Even aan m’n olijfje likken en helemaal verkocht al, meet me morgen om 2 uur. Ja hoor sure. Prima. Misschien zijn mannen zo makkelijk, geen idee.

Ook na de dood van jay kwam vader er wel heel makkelijk vanaf. Geen verdere investigation of wat dan ook.

De erotische scènes zijn vermakelijk, beetje 50 shades of grey achtig. Leuk om te bingen!

avatar van bjerik76

bjerik76

het kijkt lekker weg, het acteerwerk is goed, maar de snelheid en de manier hoe de relatie ontstaat en zich ontwikkeld is wel erg bizar, ook bepaalde acties die er gemaakt worden ( en hoe simpel ze dat voor elkaar krijgen) ... hoe dan ook word het na afl 3 best ook nog geheimzinnig wie die griet werkelijk is en de reden.

avatar van Foose

Foose

princesspeach schreef:
Gezien.

Eerst een paar puntjes, de manier waarop ze elkaar

Ik had hetzelfde gevoel over die ontmoeting, ging allemaal veel te snel. Dat er meteen een vonk is kan ik perfect begrijpen (we've all been there) maar de ethische bezwaren of het énorm wrange gevoel dat zij het lief van zijn zoon is etc kwam amper naar voor. Ik had liever een internal struggle gezien over hoe hij de voor- en de nadelen afweegt en dat zij toch wat langer moest aandringen om hem voor haar te winnen. Dit had makkelijk 1 of 2 afleveringen kunnen duren wat mij betreft. De spanning mooi en geleidelijk opbouwen zodat we als kijker mee de climax mogen meemaken naar het moment dat ze eindelijk de lakens - of in dit geval de vloer - deelden.

De erotische scènes maken inderdaad veel goed en dragen de film toch wel. Ook Charlie Murphy deed het voortreffelijk en had vaak een heel zwoele blik die me soms toch ook even deed wegdromen. Leuk was ook dat zij de controle had en vaak de situatie beter onder controle had dan de 'verstandige' oudere man.

Zoals wel vaker met dit soort mini serietjes was het verre van perfect maar zeker een leuke wegkijker.

avatar van lang pee

lang pee

Ik sluit mij aan bij zeer vele internationale slechte reviews, in één review van The Guardian zeggen ze, ze acteren allemaal of ze dringend naar het toilet moeten, en ook vind ik dat Armitage absoluut niet de presensce heeft om deze rol te spelen. Ook het woord silly kwam ik nogal eens tegen, ja het was inderdaad behoorlijk onnozel, bv Armitage alleen in dat bed in Parijs, jongens toch nee dit was ongeloofwaardig, onnozel, niet al te best geacteerd en absoluut niet origineel....

avatar van Freddos

Freddos

Wat een flut productie, volstrekt ongeloofwaardig.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Ik vond dit toch allemaal wel vrij vermakelijk. Bovendien was het acteerwerk naar mijn mening ook zeker niet zo slecht als dat sommigen willen doen beweren. Serie die dus lekker wegkijkt en niet al te lang duurt.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Eigenlijk gewoon 1 film, verhaal stelt weinig voor, had ook zeker nog een twist verwacht, maar kijkt daarentegen snel weg. Soundtrack vind ik geweldig (Yeah Yeah Yeahs, Siouxsie en St Vincent bv).