• 9.369.699 stemmen

The Reluctant Traveler (2023-2025)

Reality | 3 seizoenen

Ontwikkeld door: David Brindley en Eugene Levy

Met onder meer: Eugene Levy

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 24 februari 2023

Eerst uitgezonden op: Apple TV+ (Verenigde Staten)

• Apple TV+ Bekijk via Apple TV+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Reluctant Traveler

Eugene Levy bezoekt enkele van 's werelds meest opmerkelijke hotels en verkent de mensen, plaatsen en culturen die ze omringen. Hij is, naar eigen zeggen, niet de doorsnee presentator van een reisprogramma - hij is meestal niet avontuurlijk of bedreven in wereldreizen - maar hij is het erover eens dat de tijd rijp is om zijn horizon te verbreden. Levy zal zijn koffer met enige schroom inpakken, maar hoopt dat zijn ervaringen kunnen leiden tot een heel nieuw hoofdstuk in zijn leven - dat is zolang hij niet hoeft te vechten tegen reisziekte en nog steeds om 7 uur kan eten.

Meningen over The Reluctant Traveler

avatar van james_cameron

dinsdag 25 april 2023
The Reluctant Traveler seizoen 1 Grappige, droogkomische documentaire-reeks waarin acteur Eugene Levy buiten zijn comfort zone treedt en enkele van 's werelds meest opmerkelijke hotels bezoekt. Veel exotische bestemmingen en mooie plaatjes, met Levy perfect als de continu klagende maar tegelijkertijd sympathieke presentator. De afleveringen over de Malediven en Zuid-Afrika vond ik het leukst.