• 9.384.229 stemmen

I Dream of Jeannie

I Dream of Jeannie seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie I Dream of Jeannie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van I Dream of Jeannie.

Het laatste bij ons bekende seizoen van I Dream of Jeannie (Seizoen 5) dateert van 1969.

I Dream of Jeannie Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van I Dream of Jeannie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over I Dream of Jeannie seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

I Dream of Jeannie Serie Informatie

I Dream of Jeannie is een Komedie / Fantasy-serie uit 1965-1970. Geregisseerd door Hal Cooper met onder meer de acteurs Barbara Eden, Larry Hagman en Hayden Rorke .

Kapitein Tony Nelson van de US Air Force belandt op een onbewoond eiland nadat zijn ruimtecapsule afwijkt van de geplande route. Hij vindt hier een vreemde fles. Wanneer hij de fles opent, komt Jeannie, een vrouwelijke geest, een zogenaamde djinn, tevoorschijn. Tony is eerst geschokt, maar beseft al snel dat hij zijn voordeel kan doen met deze djinn. Aanvankelijk kan hij haar niet verstaan, tot hij wenst dat ze Engels spreekt. Ook wenst hij gered te worden van het eiland.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,10 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.