• 9.384.749 stemmen

Leverage: Redemption

Leverage: Redemption seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Leverage: Redemption? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Leverage: Redemption.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Leverage: Redemption (Seizoen 3) dateert van 2025.

Leverage: Redemption Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Leverage: Redemption? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Leverage: Redemption seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Leverage: Redemption Serie Informatie

Leverage: Redemption is een Misdaad / Mystery-serie uit 2021-2025. Geregisseerd door Marc Roskin met onder meer de acteurs Noah Wyle, Gina Bellman en Beth Riesgraf .

Inbreekster Parker, krachtpatser Eliot Spencer, oplichtster Sophie Devereaux en computerdeskundige Alec Hardison streden acht jaar geleden tegen het onrecht dat gewone burgers wordt aangedaan door de rijken en machtigen. Sinds hun laatste klus is het gemakkelijker, en soms zelfs legaal, geworden voor de rijken om iedereen te verpletteren. Om de veranderingen in de wereld om hen heen aan te pakken, vindt het team nieuw bloed in Harry Wilson, een bedrijfsadvocaat die op zoek is naar verlossing, en Breanna Casey, de pleegzus van Alec die een gave heeft voor computers en robotica. Samen bestrijden ze wederom rijke criminelen en verstrekken ze een specifieke vorm van gerechtigheid.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.