• 9.374.963 stemmen

Island of the Sea Wolves (2022)

Documentaire | 1 seizoen

Ontwikkeld door: Chelsea Turner

Met onder meer: Will Arnett

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 11 oktober 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Island of the Sea Wolves

Waar de uitgestrekte Stille Oceaan de wildernis van Canada ontmoet, ligt een mysterieus eiland, gehuld in mist en wolken, beschermd door enkele van de meest gewelddadige zeeën ter wereld. Maar op het eiland bevindt zich iets dat nog opmerkelijker is: een kleurrijk gemeenschap vol dierenbewoners. Cedar de wolf, Spiro de adelaar, Sky de zeeotter en hun buren wonen op een bijzondere manier met elkaar op Vancouver Island, waar de oceaan al het leven voedt: van de vissende zeearenden tot de in het ijskoude water zwemmende zeewolven.

Acteurs en Actrices

zichzelf - Narrator

Meningen over Island of the Sea Wolves

avatar van james_cameron

woensdag 19 oktober 2022
Island of the Sea Wolves seizoen 1 Visueel indrukwekkende driedelige documentaire-reeks over het dierenleven op Vancouver Island. Inhoudelijk niet heel bijzonder en ik ben niet zo'n fan van het fenomeen om namen aan bepaalde dieren te geven, maar door de voortdurende beeldenpracht weet de reeks uiteindelijk toch wel iets boven het maaiveld uit te steken. En de voice-over van akteur Will Arnett is helemaal niet slecht.
avatar van stinissen

stinissen

• 12030 stemmen
donderdag 13 oktober 2022
Island of the Sea Wolves seizoen 1 In dit genre echt meer dan uitstekend, warme aanrader.