De Stamhouder seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Stamhouder? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Stamhouder.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Stamhouder (Seizoen 1) dateert van 2023.
De Stamhouder Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Stamhouder? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Stamhouder seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Stamhouder Serie Informatie
De Stamhouder is een Drama / Historisch-serie uit 2023. met onder meer de acteurs Olga von Luckwald, Coen Bril en Teun Donders .
Serie gebaseerd op het autobiografische werk van Alexander Münninghoff. Münninghoff valt aan het eind van de zestiger jaren als een blok voor de zelfverzekerde, vrijgevochten Ellen. Wanneer hij na een mooie liefdesnacht bekent dat zijn vader Frans tijdens de oorlog een SS’er was, reageert Ellen echter afwijzend; haar familie heeft immers zwaar geleden onder de oorlog. Ze verdwijnt voor een maand uit Alexanders leven, en komt daarna weer bij hem terug; ze is zwanger. Beiden willen het kind houden en besluiten te gaan trouwen; maar wel onder Ellens voorwaarde dat Alexander afrekent met zijn duistere familieverleden; dan komt hij erachter dat hij maar weinig weet over zijn ouders en grootvader.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,03 met in totaal 79 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.