• 9.369.696 stemmen

The Santa Clauses (2022-2023)

2 seizoenen
2,63 20 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Komedie / Familie

Ontwikkeld door: Jack Burditt

Met onder meer: Tim Allen, Elizabeth Mitchell en Kal Penn

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 16 november 2022

Eerst uitgezonden op: Disney+ (Nederland)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Santa Clauses

Scott Calvin staat op de rand van zijn 65e verjaardag, en realiseert zich dat hij niet voor altijd de Kerstman kan zijn. Hij begint de controle te verliezen in zijn taken. Nog belangrijker is dat zijn gezin zou kunnen profiteren van een leven in de normale wereld; vooral zijn twee kinderen, die op de Noordpool zijn opgegroeid. Met veel elfen, kinderen en familie om te behagen gaat Scott op zoek naar een geschikte vervangende Kerstman, terwijl hij zijn gezin voorbereidt op een nieuw avontuur in een leven ten zuiden van de pool.

Acteurs en Actrices

Meningen over The Santa Clauses

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

woensdag 21 december 2022
The Santa Clauses seizoen 1 De de leuke films viel het me toch wel flink tegen. Weinig humor. Verhaal ook niet echt boeiend. Zonde.

rondh_tv

zaterdag 17 december 2022
The Santa Clauses seizoen 1 Dit is echt heel slecht. Erg dom verhaal. Slaat nergens op. Jonge kinderen kunnen dit niet eens snappen met wat er gebeurd