• 9.385.360 stemmen

Alma

Alma seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Alma? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Alma.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Alma (Seizoen 1) dateert van 2022.

Alma Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Alma? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Alma seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Alma Serie Informatie

Alma is een Horror / Thriller-serie uit 2022. Geregisseerd door Kike Maíllo met onder meer de acteurs Mireia Oriol, Álex Villazán en Pol Monen .

Alma vertelt het verhaal van Alma, die een bizar busongeluk overleeft waar bijna al haar andere klasgenoten bij om het leven zijn gekomen. Vervolgens wordt ze wakker in het ziekenhuis zonder ook maar één enkele herinnering aan het ongeval. Alma lijdt aan geheugenverlies: ook de herinneringen aan haar verleden is ze kwijt. Ze probeert te achterhalen wat er is gebeurd en wie ze is. Met de hulp van niet alleen haar ouders, maar ook haar vrienden (die ze dus eigenlijk niet meer kent) zal ze proberen om het mysterie te ontrafelen. Tegelijkertijd wordt ze echter getergd door nachtmerries en onheilspellende visioenen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,18 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.