• 9.371.809 stemmen

Ontwikkeld door: Marianne Wendt

Met onder meer: Julian Koechlin, Rachel Braunschweig en Sophie Hutter

Oorspronkelijke taal: Duits

Release datum: zondag 26 september 2021

Eerst uitgezonden op: SRF1 (Zwitserland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Neumatt

Michi Wyss is een succesvolle consultant die carrière maakt in Zürich. Hij heeft zich min of meer vervreemd van de boerenfamilie waaruit hij afkomstig is. Als zijn vader hem op een avond belt met de vraag of hij hem kan helpen met reparaties aan de koeienschuur, dan antwoordt Joel: ‘Weet je niet wat ik per uur verdien?’ Als vaderlief niet lang daarna zelfmoord pleegt door zich op te hangen in de stal, heeft Michi daar ontzettend spijt van. Hij weet echter niet dat zijn vader zichzelf van het leven beroofd heeft: zijn moeder heeft het stoffelijk overschot bevrijd van de strop, en neergelegd in het stro, zodat het lijkt alsof haar echtgenoot is gevallen. Snel na vaders dood zijn er kapers voor de boerderij, waar het niet zo goed mee ging, op de kust. Hoewel Joel geen behoefte voelt om het bedrijf te runnen, lijkt het er gaandeweg op dat hij op aandringen van zijn moeder toch weer een boer wordt. Maar kan hij stand houden tegen al die intriges?

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Neumatt

avatar van stinissen

stinissen

• 12027 stemmen
zondag 22 mei 2022
Neumatt seizoen 1 Heerlijke serie waar de karakters nergens gespaard worden het is allemaal zo triest en deprimerend maar o zo fijn om te kijken. Ik zou hier graag een 2de seizoen van willen zien.