• 9.369.514 stemmen

Ontwikkeld door: Charlotte Sanson

Met: Raïka Hazanavicius, Khalil Ben Gharbia en Marguerite Thiam

Oorsprong: Frankrijk

Datum van release: donderdag 28 april 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Les 7 Vies de Léa

Nadat de zeventienjarige Léa in de Gorges een skelet heeft gevonden, wordt ze in 1991 wakker in het lichaam van Ismaël, een jonge man die ooit dicht bij haar ouders stond in de negentiger jaren. Vervolgens ondergaat Léa zes verdere gedaanteverwisselingen, terwijl ze het mysterie van de dood van de man tot wie het skelet dat ze vond toebehoorde probeert op te lossen — en te voorkomen.

Afleveringen

1. 1. 15 Juin

28 april 2022 (42 minuten)

Nadat de 17-jarige Léa in de Gorges een skelet heeft gevonden, wordt ze in 1991 wakker in het lichaam van Ismaël, een jonge man die ooit dicht bij haar ouders stond.

2. 2. 16 Juin

28 april 2022 (43 minuten)

In een nieuw lichaam ontdekt Léa geheimen over het verleden van haar ouders. Weer terug in het heden snuffelt Léa in Karines e-mail.

3. 3. 17 Juin

28 april 2022 (42 minuten)

Terwijl de klok tikt, wordt Léa wakker in het lichaam van Pye en doet een poging om Ismaëls dood te voorkomen – met onverwachte gevolgen.

4. 4. 18 Juin

28 april 2022 (47 minuten)

Léa ontdekt Sandra's geheim en probeert via Pye het verleden recht te zetten. Ismaël voelt zich verraden door Karine. Miriam werpt een nieuw licht op Ismaëls dood.

5. 5. 19 Juin

28 april 2022 (41 minuten)

Nadat Léa wakker is geworden als Patricia, krijgt ze een bijzondere band met Ismaël. De spanningen tussen Léa en Romane lopen hoog op.

6. 6. 20 Juin

28 april 2022 (47 minuten)

Léa gaat op zoek naar het moordwapen. De aard van Stéphanes relatie met Ismaël komt aan het licht. Léa worstelt met een existentiële vraag.

7. 7. 21 Juin

28 april 2022 (52 minuten)

Op de beslissende nacht bij de Gorges ligt het lot van Ismaël in de handen van Léa, die een beslissing neemt met verstrekkende gevolgen.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Ik vond dit dus heerlijke serie, met resem acteurs en actrices die ik zeer kon appreciëren, allemaal onbekenden voor mij, maar top in hun ding. Heb deze sinds gisteravond volledig uitgekeken, dat zegt meestal alles. Dikke aanrader.

avatar van Fervet opus

Fervet opus

Vond dit een redelijk goede serie, waarin het tijdreis-element op een vrij originele manier werd gedaan.

Het einde was eveneens goed gedaan: de mogelijke tijd paradoxen zijn handig ontweken.