• 9.385.305 stemmen

Young Hercules

Young Hercules seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Young Hercules? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Young Hercules.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Young Hercules (Seizoen 1) dateert van 1998.

Young Hercules Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Young Hercules? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Young Hercules seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Young Hercules Serie Informatie

Young Hercules is een Avontuur / Fantasy-serie uit 1998-1999. Geregisseerd door T.J. Scott met onder meer de acteurs Ryan Gosling, Dean O'Gorman en Chris Conrad .

Hercules is een halfgod, de zoon van oppergod Zeus. Hij gaat naar de academie van centaur Cheiron om een krijger te worden. Daar sluit Hercules vriendschap met prins Jason, die ooit koning zal worden van Korinthe, en de dief Iolaus, die veroordeeld is tot een opleiding aan de academie als alternatief voor een gevangenisstraf. Terwijl de vrienden hun plek in de wereld trachten te vinden, worden ze belaagd door Ares, de god van de oorlog, die zijn jongere halfbroer wil vernietigen om de welwillendheid van Zeus te winnen. Daarbij krijgt Ares dikwijls hulp van zijn neef Strife en diens moeder Discord, godin van de vergelding. Ook Hera, koningin van de goden en de stiefmoeder van Hercules, heeft het op de halfgod gemunt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.