• 9.369.500 stemmen

Arupusu no shôjo Haiji (1974)

1 seizoen

Ontwikkeld door: Hisao Okawa, Mamoru Sasaki en Yoshiaki Yoshida

Met onder meer: Kazuko Sugiyama, Noriko Ohara en Kōhei Miyauchi

Oorspronkelijke taal: Japans

Release datum: zondag 6 januari 1974

Eerst uitgezonden op: Fuji TV (Japan)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Arupusu no shôjo Haiji

Heidi groeit op bij haar tante Dete in een klein dorp. Als Heidi vijf jaar is krijgt haar tante een baan in Frankfurt. Omdat tante Dete niet langer voor Heidi kan zorgen, brengt ze haar naar haar grootvader, die met zijn Sint-Bernardshond Jozef hoog in de Zwitserse Alpen woont. In het begin moeten de vrolijke Heidi en haar stugge opa aan elkaar wennen, maar naar een tijdje raken ze erg op elkaar gesteld. Heidi vindt het heerlijk om in de bergen te wonen. Ze wordt beste vrienden met de geitenhoeder Peter die elke dag langskomt om de geiten van grootvader te hoeden.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Arupusu no shôjo Haiji

avatar van Locutus

Locutus

zaterdag 30 januari 2016
Arupusu no shôjo Haiji seizoen 1 Nooit geweten dat dit origineel japans is!
avatar van stinissen

stinissen

• 12024 stemmen
zaterdag 30 januari 2016
Arupusu no shôjo Haiji seizoen 1 Ik ook niet maar ik keek het altijd met mijn dochter en nu met mijn kleinzoon. Ik ben geen fan van animatie maar dit kon me wel bekoren.