• 9.384.551 stemmen

Heartstopper

Heartstopper seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Heartstopper? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Heartstopper.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Heartstopper (Seizoen 3) dateert van 2024.

Heartstopper Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Heartstopper? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Heartstopper seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Heartstopper Serie Informatie

Heartstopper is een Drama / Romantiek-serie uit 2022-2024. Geregisseerd door Euros Lyn met onder meer de acteurs Joe Locke, Chetna Pandya en Fisayo Akinade .

Charlie en Nick zijn twee Britse tieners, die beiden op dezelfde jongensschool zitten. Ze hebben elkaar echter alleen nooit ontmoet - totdat ze op een dag bij elkaar moeten zitten. Ze raken al snel bevriend. Langzamerhand wordt Charlie, die openlijk gay is, verliefd op Nick - ook al denkt hij niet dat hij een kans heeft; Nick heeft immers nooit gezegd zich aangetrokken te voelen door jongens. Maar liefde werkt op verrassende manieren, en Nick is meer geïnteresseerd in Charlie dan ze beiden beseften.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,86 met in totaal 94 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.