• 9.378.272 stemmen

Heartstopper - Seizoen 3 (2024)

Show titel: Heartstopper

Afleveringen: 8

Speelduur: 4 uur en 39 minuten

Ontwikkeld door: Alice Oseman

Met: Joe Locke, Kit Connor en William Gao

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: donderdag 3 oktober 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 3 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Heartstopper

Charlie en Nick zijn twee Britse tieners, die beiden op dezelfde jongensschool zitten. Ze hebben elkaar echter alleen nooit ontmoet - totdat ze op een dag bij elkaar moeten zitten. Ze raken al snel bevriend. Langzamerhand wordt Charlie, die openlijk gay is, verliefd op Nick - ook al denkt hij niet dat hij een kans heeft; Nick heeft immers nooit gezegd zich aangetrokken te voelen door jongens. Maar liefde werkt op verrassende manieren, en Nick is meer geïnteresseerd in Charlie dan ze beiden beseften.

Afleveringen Seizoen 3 (2024)

1. 1. Love

3 oktober 2024 (32 minuten)

Charlie wil Nick graag vertellen wat hij voelt tijdens een uitstapje naar het strand, maar Nick wil ook iets bespreken. Tao plant een zomer vol romantiek.

2. 2. Home

3 oktober 2024 (38 minuten)

Op vakantie in Menorca maakt Nick zich zorgen om Charlie, die het moeilijker heeft dan ooit. Isaac voelt zich het vijfde wiel aan de wagen bij Elle en Tao.

3. 3. Talk

3 oktober 2024 (37 minuten)

Tao mist Elle nu ze op een andere school zit en het schooljaar begint. Charlie plant een verjaardagsverrassing voor Nick, die zich nog steeds zorgen maakt om zijn vriend.

4. 4. Journey

3 oktober 2024 (34 minuten)

Charlie zoekt medische hulp en begint aan de lange weg naar herstel. Nick houdt een dagboek bij en Tao maakt een video om zijn afwezige vriend te steunen.

5. 5. Winter

3 oktober 2024 (34 minuten)

Kerst is moeilijk voor Charlie en zijn familie, behalve Tori, maakt het niet makkelijker. Elle en Tao praten over seks en gaan over tot actie op een nieuwjaarsfeestje.

6. 6. 6.

3 oktober 2024 (35 minuten)

De kunst van Elle gaat viraal op sociale media en ze wordt geïnterviewd. Charlie vertelt Nick dat hij klaar is voor de volgende stap en Tara krijgt een paniekaanval.

7. 7. Together

3 oktober 2024 (34 minuten)

Het schooljaar loopt ten einde en de leerlingen denken na over hun toekomst. Charlie en Nick hebben moeite om een moment voor hen alleen te vinden.

8. 8. Apart

3 oktober 2024 (35 minuten)

Nick en de meiden gaan universiteiten bezichtigen. Nick denkt na of hij in de buurt van Charlie wil blijven of verhuizen. De band van Sahar speelt op een feest.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Het is een leuke en lieve serie met interessante personages. Nu dit seizoen uit is - en ik het voor de verandering eens direct kijk - vallen me de recensies (stuk of 3) op andere sites op. Ananiem enorm enthausiast. Als ik kijk denk ik " alle veelkomende problemen van tieners oak je bij elkaar en we maken er een verhallijn omheen''. Eetstoornis, verwonding, acceptatie, uit de kast komen, geloof en homo zijn (een beetje). Uj weet niet of dat in mijn jeugd ook zo was bij bijvoobeeld Fort Alpha en Dawson's Creek, maar hier valt het - mogelijk ook omdat het maar 8 x 30 minuten is in plaats van 24 x 40 minuten - ENORM op. En het is niet dat ze er nu hele bijzondere dingen mee doen. Wat misschien ook niet hoeft. Verder goede muziek en grafische elementen. Prima serie maar wat gemakzuchtig.