Mentiras seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mentiras? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mentiras.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mentiras (Seizoen 1) dateert van 2020.
Mentiras Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mentiras? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mentiras seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mentiras Serie Informatie
Mentiras is een Drama / Thriller-serie uit 2020. Geregisseerd door Norberto López Amado met onder meer de acteurs Ricardo Martín, Ana Gamberi en Manuela Velasco .
De Mallorcaanse docent literatuur Laura Munar gaat op een eerste date met de gerespecteerde en succesvolle chirurg Xavier Vera. De volgende dag is Laura overstuur door haar herinneringen aan de gebeurtenissen aan het einde van deze date met Xavier, en is ze naar eigen zeggen verkracht door Xavier; hij beweert dat ze het zich niet goed herinnert. Hierop beschuldigt ze hem van verkrachting. Dan begint de zoektocht naar de waarheid: Laura zoekt gerechtigheid, terwijl Xavier haar verhaal over de date in alle toonaarden ontkent.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,04 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.