• 9.369.886 stemmen

Ontwikkeld door: Yolanda Ramke

Met onder meer: Thomas Jane, Josh Helman en Nicole Chamoun

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 27 februari 2022

Eerst uitgezonden op: ABC (Australië)

• Viaplay Bekijk via Viaplay
  • CANAL+ Bekijk via CANAL+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Troppo

De politieagent Ted Conkaffey wordt oneervol ontslagen, doordat hij valselijk beschuldigd wordt van een gestoorde misdaad. Hij besluit te vluchten, en zich schuil te houden in de Australische outback. Daar wordt hij gerekruteerd door Amanda Pharrell, een excentrieke privé-detective met een crimineel verleden. Samen onderzoeken de niet goed bij elkaar passende partners de vermissing van een Koreaanse pionier in de technologie. Dan ontdekken ze een reeks bizarre doden, die op een vreemde manier aan elkaar verwant zijn.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Troppo

avatar van AniSter

AniSter

vrijdag 21 november 2025
Troppo seizoen 2 Twee seizoenen van deze serie gezien. IMDb 7,5; daar kan ik me in vinden, een 7 voor seizoen 1 en een 8 voor seizoen 2. Goede serie, opgenomen in een mooie omgeving. Per seizoen enkele verhaallijnen, maar ook een verhaal dat door beide seizoenen loopt. De start van seizoen 1 was moeizaam en een beetje klungelig. Dit veranderde echter in positieve zin waardoor seizoen 2 veel beter uit de verf kwam. Hoop je op een serie waar vaart in zit, dan moet je niet deze kijken; er gebeurt namelijk nogal wat in de privésfeer van de diverse karakters, gespekt met de nodige dialogen. Gespeeld door een prima cast met daarin enkele bekende gezichten zoals die van Kelly en Ted. Er is sprake van een derde seizoen ergens in 2026.