• 9.385.200 stemmen

Doc McStuffins

Doc McStuffins seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Doc McStuffins? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Doc McStuffins.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Doc McStuffins (Seizoen 5) dateert van 2018.

Doc McStuffins Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Doc McStuffins? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Doc McStuffins seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Doc McStuffins Serie Informatie

Doc McStuffins is een Familie / Animatie-serie uit 2012-2020. met onder meer de acteurs Jaden Betts, Loretta Devine en Jess Harnell .

De serie draait om de zevenjarige Dottie "Doc" McStuffins, die besluit om kinderarts te worden, net zoals haar moeder. Ze beoefent haar droom door speelgoed en poppen beter te maken. Wanneer ze haar magische stethoscoop activeert, kan ze allerlei bovennatuurlijke effecten creëren, waaronder reizen door de tijd. Haar meest regelmatige gebruik ervan is om speelgoed, poppen en knuffelbeesten tot leven te brengen. Ze kunnen bewegen, spreken, zingen, horen, zien en ruiken, en ze kan met ze communiceren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.