Maigret seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Maigret? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Maigret.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Maigret (Seizoen 4) dateert van 1963.
Maigret Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Maigret? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Maigret seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Maigret Serie Informatie
Maigret is een Drama / Misdaad-serie uit 1960-1963. Geregisseerd door Gerard Glaister met onder meer de acteurs Rupert Davies, Ewen Solon en Henry Oscar .
Commissaris Maigret onderzoekt moordzaken in Parijs. Maigret is een pijproker en straalt de rust zelve uit. Hij benadert zaken met eindeloos geduld, vertrouwt op zijn intuïtie, vinkt zijn lijst met verdachten één voor één af en staat zichzelf zelfs toe te wachten tot iemand een fout maakt of bekent. Zijn assistenten Lucas, Lapointe en Torrence ondersteunen Maigret bij het oplossen van de zaken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,75 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.