• 9.384.381 stemmen

Pettson och Findus

Pettson och Findus seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Pettson och Findus? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Pettson och Findus.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Pettson och Findus (Seizoen 2) dateert van 2006.

Pettson och Findus Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Pettson och Findus? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pettson och Findus seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Pettson och Findus Serie Informatie

Pettson och Findus is een Animatie / Familie-serie uit 2000-2012.

Pettson, een oude boer, woont in een kleine gammele boerderij aan de rand van een klein dorpje ergens in Zweden. Hij woont er al jaren alleen, totdat een buurvrouw hem op een dag een kleine, rusteloze kater in een doos brengt. Pettson is dolblij met de kater en noemt hem Findus. Samen met Findus en zijn tien witte hennen beleeft hij telkens weer wonderlijk grappige en spannende avonturen. De verhalen gaan over vriendschap, reizen en het gekke en liefdevolle dagelijkse leven van Pettson en Findus.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.