• 9.373.416 stemmen

Ontwikkeld door: Nick Walker

Met onder meer: Nicola Walker, Jamie Sives en Katie Leung

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 17 augustus 2021

Eerst uitgezonden op: Alibi (Verenigd Koninkrijk)

• NPO Start Bekijk via NPO Start
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Annika

De scherpe, geestige en raadselachtige inspecteur Annika Strandhed leidt de nieuwe specialistische Marine Homicide Unit (MHU). Deze is belast met het onderzoeken van onverklaarbare, brutale en schijnbaar ondoorgrondelijke moorden die plaatsvinden op de waterwegen van Schotland. Terwijl Annika leiding geeft aan haar even briljante als onconventionele team, heeft ze ondertussen ook een even briljante als complexe tienerdochter onder haar hoede.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Annika seizoen 3?

Acteurs en Actrices

Meningen over Annika

avatar van Hans Gruber

Hans Gruber

vrijdag 25 oktober 2024
Annika seizoen 1 Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin van de serie niet goed wist wat ik ervan moest vinden. Maar gaandeweg kon hij mij wel bekoren. Het is geen unforgottten maar Walker doet het vrij aardig als een beetje stuntelende detective. Het gepraat in de camera is apart, maar gedurende de serie zot er gewoon op te wachten. De vileine humor is geweldig. Voor mij 3,5* waard.
avatar van DjFrankie

DjFrankie

donderdag 26 december 2024
Annika seizoen 1 Korte verhaaltjes. Dus weinig diepgang. Dat is precies wat ik mis.

pedro

zondag 2 april 2023
Annika seizoen 1 Wat een pijnlijk slechte serie is dit. Normaal zie ik Walker graag acteren, maar hier zinkt ze gewoon mee met de rest. Ik moet iets bekennen, ik heb de laatste aflevering niet meer gezien, ik had mijzelf lang genoeg gepijnigd met deze zeer zwakke ellende..