• 9.383.313 stemmen

Swagger

Swagger seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Swagger? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Swagger.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Swagger (Seizoen 2) dateert van 2023.

Swagger Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Swagger? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Swagger seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Swagger Serie Informatie

Swagger is een Drama-serie uit 2021-2023. Geregisseerd door Reggie Rock Bythewood met onder meer de acteurs O'Shea Jackson Jr., Isaiah R. Hill en Quvenzhané Wallis .

De veertienjarige Jace Carson is een basketbalfenomeen en de beste speler in zijn regio. Maar om zijn droom te verwezenlijken om pro te worden, moet hij zich bij een team voegen. Alle ogen zijn weldra op het basketbalwonder gericht, maar met de hulp van coach Isaac 'Ike' Edwards, een voormalige rijzende ster, krijgt Jace de kans om tegenstanders op én naast het speelveld te bestrijden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,94 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.