• 143.039 films
  • 7.031 series
  • 21.320 seizoenen
  • 479.975 acteurs
  • 286.297 gebruikers
  • 8.222.453 stemmen
Avatar
 
banner banner
Wire in the Blood

Wire in the Blood seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Wire in the Blood? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wire in the Blood.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wire in the Blood (Seizoen 6) dateert van 2008.

Wire in the Blood Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Wire in the Blood? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wire in the Blood seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wire in the Blood Serie Informatie

Wire in the Blood is een Drama / Misdaad-serie uit 2002-2008. met onder meer de acteurs Robson Green, Mark Letheren en Mark Penfold .

In de Engelse serie Wire in the Blood volgen we het wel en wee van klinisch psycholoog Dr. Tony Hill. Hij wordt door de ambitieuze politie-inspecteur Carol Jordan bij een lopende zaak betrokken. Normaal bestudeert hij seriemoordenaars die opgesloten zitten, nu moet hij helpen er één te pakken die nog vrij rondloopt. De samenwerking bevalt en Hill en Jordan werken vanaf dat moment vaker samen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,07 met in totaal 55 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.