• 9.384.934 stemmen

David Makes Man

David Makes Man seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie David Makes Man? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van David Makes Man.

Het laatste bij ons bekende seizoen van David Makes Man (Seizoen 2) dateert van 2021.

David Makes Man Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van David Makes Man? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over David Makes Man seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

David Makes Man Serie Informatie

David Makes Man is een Drama-serie uit 2019-2021. Geregisseerd door Kiel Adrian Scott met onder meer de acteurs Ade Chike Torbert, Akili McDowell en Lindsey Blackwell .

David is een 14-jarig wonderkind uit de achterbuurten van Zuid-Flordia dat achtervolgd wordt door de dood van zijn beste vriend. Daarnaast kampt hij met extra druk omdat zijn hardwerkende moeder op hem rekent om een uitweg uit de armoede te vinden. David zal moeten kiezen tussen de straten die hem hebben grootgebracht of het hoger onderwijs dat hem verder kan helpen in het leven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.