Resident Evil: Infinite Darkness seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Resident Evil: Infinite Darkness? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Resident Evil: Infinite Darkness.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Resident Evil: Infinite Darkness (Seizoen 1) dateert van 2021.
Resident Evil: Infinite Darkness Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Resident Evil: Infinite Darkness? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Resident Evil: Infinite Darkness seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Resident Evil: Infinite Darkness Serie Informatie
Resident Evil: Infinite Darkness is een Animatie / Actie-serie uit 2021.
Het is 2006. Een poging om het Witte Huis te hacken wordt ontdekt, en Leon S. Kennedy krijgt de opdracht om dit incident te onderzoeken. Hij komt in dit onderzoek erachter dat het Witte Huis het doelwit is van een mysterieuze aanval, waarbij zombies betrokken zijn. Ook leert hij Claire Redfield kennen, die de opdracht heeft een vreemde tekening, gevonden tijdens de bouw van een welzijnscentrum en gemaakt door het kind van een vluchteling, te onderzoeken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,74 met in totaal 29 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.