100 Things to Do before High School seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 100 Things to Do before High School? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 100 Things to Do before High School.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 100 Things to Do before High School (Seizoen 1) dateert van 2015.
100 Things to Do before High School Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 100 Things to Do before High School? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 100 Things to Do before High School seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
100 Things to Do before High School Serie Informatie
100 Things to Do before High School is een Komedie-serie uit 2015-2016. Geregisseerd door Savage Steve Holland met onder meer de acteurs Owen Joyner, Jaheem Toombs en Isabela Merced .
Met de spanning voor de middelbare school in het verschiet, gaan CJ en haar twee beste vrienden verschillende middelbare school avonturen aan, met veel lol en gevaren tot gevolg.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.