• 9.369.555 stemmen

Goedenavond, Dames en Heren (2015)

Muziek / Komedie | 1 seizoen
1 seizoen
3,93 7 stemmen + Mijn stem

Genre: Muziek / Komedie

Oorsprong: Nederland

Ontwikkeld door: Jean van de Velde

Met onder meer: Loes Luca, Anne-Wil Blankers en Huub Stapel

Release datum: maandag 30 maart 2015

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Goedenavond, Dames en Heren

Deze dramaserie speelt zich af in de eerste helft van de jaren 60, waarin televisie een steeds grotere invloed heeft op het dagelijkse leven. Anton en Els van Dijk hebben een kapperszaak. Hun dochters Ietje (20) en Eef (18) worden door Antons broer, omroepdirecteur Peter van Dijk, gevraagd om auditie te doen voor televisieomroepster.

Meningen over Goedenavond, Dames en Heren

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

woensdag 6 januari 2016
Goedenavond, Dames en Heren seizoen 1 Tegenvallende opvolger van 'Moeder, ik wil bij de revue'. Lastig om te zeggen waar het precies aan ligt, want in alles is het eigenlijk een betere serie: de relaties tussen karakters zijn beter uitgewerkt; er is meer focus op de tijdsgeest en hoe mensen met elkaar omgingen; er zijn meer leuke typetjes in voornaamste bijrollen. Waar het waarschijnlijk wel onder te lijden heeft is dat het plot nog even voorspelbaar en ongegeneerd braaf is als dat van zijn illustere voorganger. Minpunten aan die vorige reeks worden duidelijker als je weer acht nieuwe afleveringen naar het gezapige escapisme kijkt dat het uiteindelijk is. Daar komt bij dat de acteurs en actrices in hoofdrollen ook niet leuk genoeg zijn om de serie in zijn geheel te kunnen dragen.
avatar van stinissen

stinissen

• 12024 stemmen
woensdag 6 januari 2016
Goedenavond, Dames en Heren seizoen 1 Uitstekende Nederlandse productie , een serie naar mijn hart.