• 9.369.601 stemmen

Ontwikkeld door: Greg Johnson en Craig Kyle

Met onder meer: Iku Minase, Gideon Adlon en Yui Shimodaya

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 4 maart 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Pacific Rim

Er was een tijd dat Kaiju herrees uit de Pacific Rim om vervolgens enkel gigantische robots, Jaegers, tegen te komen gebouwd om te vechten. Die tijd is verstreken. Nu is Australië verwoest door Kaiju, waardoor de evacuatie van een heel continent wordt gedwongen. De achtergelaten tienerbroer en -zus Taylor en Hayley beginnen aan een wanhopige zoektocht naar hun vermiste ouders, waarbij ze zichzelf leren een gehavende, achtergelaten Jaeger te besturen om hen te helpen bij hun zoektocht en hen zelfs maar de minste hoop te geven om te overleven.

Acteurs en Actrices

Marshall Rask (stemrol)

Meningen over Pacific Rim

avatar van The Oceanic Six

zondag 7 februari 2021
Pacific Rim seizoen 1 Netflix onthult trailer Pacific Rim: The Black | Superguide Pacific Rim: The Black | Officiële trailer 1 | Netflix - YouTube De trailer is uit. Ziet er goed uit, ga dit sowieso kijken. Mis wel de ''wow!!!!'' factor die ik bij de eerste film wel had. Ik had wel meer Kaiju in beeld willen zien. Hoop dat die beesten wel een hele belangrijke rol hebben,