• 9.384.639 stemmen

Tell Me Your Secrets

Tell Me Your Secrets seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Tell Me Your Secrets? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Tell Me Your Secrets.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Tell Me Your Secrets (Seizoen 1) dateert van 2021.

Tell Me Your Secrets Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Tell Me Your Secrets? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tell Me Your Secrets seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Tell Me Your Secrets Serie Informatie

Tell Me Your Secrets is een Misdaad / Drama-serie uit 2021. Geregisseerd door John Polson met onder meer de acteurs Lily Rabe, Hamish Linklater en Amy Brenneman .

Tell Me Your Secrets volgt een drietal personages, elk met een mysterieus en verontrustend verleden: een jonge vrouw die ooit in de ogen van een gevaarlijke moordenaar keek, een voormalig seriemoordenaar die wanhopig op zoek was naar verlossing, en een rouwende moeder die geobsedeerd was door het vinden van haar vermiste dochter. Terwijl elk van hen tot het uiterste wordt gedreven, wordt de waarheid over hun verleden en motieven steeds duisterder, waardoor de scheidslijn tussen slachtoffer en dader vervaagt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.