• 9.384.794 stemmen

Invisible Heroes

Invisible Heroes seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Invisible Heroes? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Invisible Heroes.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Invisible Heroes (Seizoen 1) dateert van 2019.

Invisible Heroes Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Invisible Heroes? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Invisible Heroes seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Invisible Heroes Serie Informatie

Invisible Heroes is een Drama-serie uit 2019. Geregisseerd door Alicia Scherson met onder meer de acteurs Pelle Heikkilä, Sophia Heikkilä en Ilkka Villi .

1973, Santiago, Chili. Op 11 september pleegt generaal Augusto Pinochet een staatsgreep tegen de verkozen president Salvador Allende, wat het begin is van een militair regime. Tanks rijden door de straten van Santiago, mensen worden in het midden van de nacht uit hun bed gehaald en tegenstanders worden koudweg doodgeschoten of gevangen genomen. Tapani Brotherus, een Fins diplomaat in de Chileense hoofdstad, is geïnspireerd door de Zweedse ambassadeur en gaat in tegen het officiële Finse beleid om neutraal te blijven. Wanneer politieke vluchtelingen over de muren van zijn domein klimmen op zoek naar bescherming, besluit hij te strijden voor zijn idealen. Brotherus is bereid zijn leven te riskeren om dat van duizenden anderen te redden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,43 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.