Trigonometry seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Trigonometry? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Trigonometry.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Trigonometry (Seizoen 1) dateert van 2020.
Trigonometry Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Trigonometry? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Trigonometry seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Trigonometry Serie Informatie
Trigonometry is een Drama / Komedie-serie uit 2020. Geregisseerd door Athina Rachel Tsangari met onder meer de acteurs Ariane Labed, Thalissa Teixeira en Gary Carr .
Gemma en Kieran zijn een stelletje. Het koppel woont samen in Londen, maar kan door de magere baantjes als café-eigenaresse en verpleegkundige hun huur amper betalen. Omdat ze hun huis echt niet uit willen besluiten ze samen opzoek te gaan naar een derde huisgenoot die bij hen kan intrekken. Het gevolg? De nieuwkomer zorgt ervoor dat de flat gevoelsmatig groter lijkt in plaats van kleiner. Geleidelijk aan wordt het leven makkelijker, leuker en beter met een extra paar handen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,64 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.