• 9.378.153 stemmen

Star Trek: Deep Space Nine

Star Trek: Deep Space Nine seizoen 8?

Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Star Trek: Deep Space Nine? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Star Trek: Deep Space Nine.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Star Trek: Deep Space Nine (Seizoen 7) dateert van 1998.

Star Trek: Deep Space Nine Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Star Trek: Deep Space Nine? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Star Trek: Deep Space Nine seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Star Trek: Deep Space Nine Serie Informatie

Star Trek: Deep Space Nine is een Actie / Sciencefiction-serie uit 1993-1999. Geregisseerd door David Livingston met onder meer de acteurs Avery Brooks, Nana Visitor en Colm Meaney .

Het verhaal gaat over een Federatie ruimtestation genaamd Deep Space Nine, dat zich in de buurt van de planeet Bajor bevindt. In de buurt van Bajor bevindt zich een wormgat dat naar het nog vrijwel onbekende Gamma Kwadrant leidt. Benjamin Sisko voert het bevel op DS9 en heeft het commando over een bemanning bestaande uit zowel Starfleet als Bajoraans personeel. Samen krijgen ze maken met politieke en religieuze problemen maar ook de steeds groter wordende dreiging van een oorlog met de mysterieuze Dominion uit het Gamma Kwadrant.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,72 met in totaal 158 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.