• 9.384.374 stemmen

Away

Away seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Away? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Away.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Away (Seizoen 1) dateert van 2020.

Away Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Away? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Away seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Away Serie Informatie

Away is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2020. Geregisseerd door David Boyd met onder meer de acteurs Hilary Swank, Mark Ivanir en Ray Panthaki .

De Amerikaanse astronaut Emma Green bereidt zich voor op een gevaarlijke missie naar Mars als commandant van een internationale bemanning. Ze moet echter wel haar man en tienerdochter achterlaten, precies op het moment dat ze hen het meeste nodig heeft. Naarmate de reis van de bemanning naar de ruimte intenser wordt, worden hun persoonlijke dynamiek en de effecten van het achterlaten van haar dierbaren op aarde steeds complexer.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,12 met in totaal 26 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.