• 9.370.561 stemmen

Ontwikkeld door: Sabri Louatah en Rebecca Zlotowski

Met: Dali Benssalah, Roschdy Zem en Sofiane Zermani

Oorsprong: Frankrijk

Datum van release: maandag 23 september 2019

Eerst uitgezonden op: Canal+ (Frankrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Les Sauvages

Iedereen glimlacht naar Fouad, een jonge steracteur in een televisieserie en verloofde van Jasmine, de dochter van de presidentskandidaat, Idder Chaouch. Maar op de dag van de verkiezingen is Chaouch het doelwit van een schutter die behoort tot de familie van Fouad. Fouad, wiens wereld instort, besluit de zaak te onderzoeken, ondersteund door Marion, het hoofd van de veiligheidsdienst van de president.

Afleveringen

1. Aflevering 1

23 september 2019 (52 minuten)

2. Aflevering 2

23 september 2019 (52 minuten)

3. Aflevering 3

30 september 2019 (52 minuten)

4. Aflevering 4

30 september 2019 (52 minuten)

5. Aflevering 5

7 oktober 2019 (52 minuten)

6. Aflevering 6

7 oktober 2019 (52 minuten)

avatar van AniSter

AniSter

Prima miniserie met goede acteurs. Ieder deel heeft zijn eigen spanningsopbouw. De lengte van het geheel stoorde me helemaal niet omdat het boeiend bleef tot het einde. Een van de vragen: voor wie kies je partij in deze serie? Het was te verwachten wie de dader was, maar aan het einde was er toch nog een kleine verrassing. Aanrader.

avatar van berttijsm

berttijsm

Ijzersterke serie. Prachtige acteurs. Spanning, romantiek en al dat andere dat kenmerkend is voor een goede serie, maar dan ook nog eens met inhoud, een inhoud die er toe doet. Tegen het eind bekroond met een fantastische toespraak. Actueel. Inderdaad, een aanrader.

avatar van berttijsm

berttijsm

Hoe stem je hier. Lukte mij niet. Voor de goede orde: 5 sterren.