• 9.384.811 stemmen

Die Hart

Die Hart seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Die Hart? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Die Hart.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Die Hart (Seizoen 3) dateert van 2024.

Die Hart Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Die Hart? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Die Hart seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Die Hart Serie Informatie

Die Hart is een Actie / Komedie-serie uit 2020-2024. Geregisseerd door Eric Appel met onder meer de acteurs Kevin Hart, John Travolta en Josh Hartnett .

Kevin Hart speelt een gefictionaliseerde versie van zichzelf die het beu is om de komische sidekick te zijn. Hij krijgt de kans om zijn droom te verwezenlijken als een regisseur hem een voorstel doet - om een leidende actie-ster te worden. Er zit echter een addertje onder het gras. Kevin moet eerst trainen op 's werelds grootste actiesterrenschool, gerund door een dwaas. Tot het uiterste gedreven door deze coach en een stoere, rivaliserende studente moet Kevin een reeks hilarische, over-the-top actiescènes overleven en zijn angsten onder ogen zien als hij zijn droom wil verwezenlijken en de rol van zijn leven wil spelen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,91 met in totaal 22 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.