• 9.384.794 stemmen

Hamilton

Hamilton seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Hamilton? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hamilton.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hamilton (Seizoen 2) dateert van 2022.

Hamilton Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Hamilton? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hamilton seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hamilton Serie Informatie

Hamilton is een Thriller-serie uit 2020-2022. Geregisseerd door Lisa Farzaneh met onder meer de acteurs Felice Jankell, Suzanne Reuter en Katia Winter .

Na een reeks bombardementen en cyberaanvallen in Stockholm worstelt de Zweedse geheime dienst SÄPO met het vinden van de organisatie die verantwoordelijk is voor de aanval. Carl Hamilton, een voormalige Navy SEAL, is net terug in zijn thuisland en wordt gevraagd om zich aan te sluiten bij een elite black-ops-divisie van SÄPO. Tegelijkertijd wordt hij door agent Kristin Ek geïdentificeerd als een mogelijke verdachte.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,38 met in totaal 41 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.