• 9.369.699 stemmen

Genre: Talkshow

Oorsprong: Nederland

Met onder meer: Beau van Erven Dorens

Release datum: maandag 2 september 2019

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

• Videoland Bekijk via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Beau

Dagelijkse talkshow waarin Beau, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen of persoonlijk raken.

Seizoenen

Komt er een Beau seizoen 8?

Meningen over Beau

neo

donderdag 3 december 2020
Beau seizoen 1 Jinek - Seizoen 11 (2020) Daar heb ik al veel gezegd over het klimaat van dit soort programma's. Veel van die kritiek is ook toepasbaar op het praatprogramma van Beau. Maar wat wel een verschil kan maken is de scherpte van de presentator. Helaas durft Beau net als een Humberto Tan totaal niet scherp te zijn als het nodig is. Het gevolg is dat een recentelijk in opspraak geraakte politicus doelbewust wel bij Beau gaan zitten, maar niet bij de concurrent. Hoewel op allerlei fronten dit programma gelijk is aan anderen, zie ik nog wel een klein verschil in de redactionele keuzes, de kwaliteiten van de presentator en de gasten die worden uitgenodigd; het is net wat lichter. De concurrentiestrijd tussen praatprogramma's zou ik hebben toegejuicht als er een overduidelijk verschil in signatuur was. Wat wel in het voordeel van Beau pleit is dat hij een vertrouwd gezicht is, terwijl de concurrent te veel verschillende gezichten gebruikt.