Aflevering 1
2 september 2019 (1 uur en 04 minuten)
Met: Thierry Baudet en Theo Hiddema over de onrust rond het Forum voor Democratie. Gesprek over het lerarentekort. Mike Teunissen over de succesvolle sportzomer van team Jumbo-Visma.
Aflevering 2
3 september 2019 (48 minuten)
Met: -Gesprek over het verdwenen geld bij crowdfundingplatform 'Dream Or Donate' met voormalig communelid Adriaan Spronk en techjournalist Daniël Verlaan. -Els Visser overleefde een scheepsramp en maakt zich nu op voor de Ironman op Hawaï. -Paul de Leeuw blikt vooruit op een nieuw seizoen 'Ranking The Stars'.
Aflevering 3
4 september 2019 (49 minuten)
Met: -De 84-jarige Neeli Hoogenband en de 81-jarige Valerie Hol vertellen over hun online date-ervaringen. -Marco Kroon nam tien jaar geleden de Militaire Willems-Orde in ontvangst, maar de laatste jaren staan in het teken van diverse beschuldigingen aan zijn adres. Binnenkort moet hij zich melden bij de rechtbank. Hij vertelt samen met zijn advocaat Geert-Jan Knoops wat er is gebeurd. -Tino Martin en René Froger komen hun nieuwe single presenteren: Proost op het leven!
Aflevering 4
5 september 2019 (53 minuten)
Met: -Gesprek over homogenezing, met iemand die deze omstreden therapie uitvoerde en iemand die deze onderging. -Forensisch rechercheur Carina van Leeuwen speurt naar de identiteit van anonieme doden. -Lange Frans en Baas B zijn weer bij elkaar. Ze vertellen over hun vriendschap en treden op.
Aflevering 5
6 september 2019 (51 minuten)
Met: -Davina Michelle treedt op met haar nieuwe single 'Better Now'. -Taxichauffeur Gerben van Dam redde een man die met zijn rolstoel vast kwam te zitten op een spoorwegovergang. -Chantal Janzen blikt vooruit op een nieuw seizoen 'Dancing With The Stars'.
Aflevering 6
9 september 2019 (46 minuten)
Met: -Pieter Klein en Fons Lambie van RTL Nieuws over de zaak tegen Geert Wilders. -Presentatrice Leonie ter Braak volgde zes mensen met een sterke kinderwens. -Martijn Koning volgt trouw het nieuws, ter voorbereiding van zijn oudejaarsconference.
Aflevering 7
10 september 2019 (55 minuten)
Met: -Oud-deelnemers van 'Big Brother' Ruud en Sabine doen hun verhaal. -De moeders van de vermoorde Romy en Savannah willen zwaardere straffen voor minderjarige criminelen. -Waylon vertelt over zijn favoriete muziek.
Aflevering 8
11 september 2019 (52 minuten)
Met: -Sander Schimmelpenninck niet enthousiast over winstbelasting voor multinationals. -Voormalig CDA-fractieleider Sybrand Buma over het burgemeesterschap in Leeuwarden. 23-jarige rapper Snelle over zijn hit 'Reünie'.
Aflevering 9
12 september 2019 (48 minuten)
Met: -Diederik Jekel en Eveline van Rijswijk over hun favoriete kanshebbers voor de Ig Nobelprijs. -Dinie Kranen en Jaap Robben over Operatie Market Garden. -Samen met André Hazes de kroeg in met 'Maar Wij Gaan Door'.
Aflevering 10
13 september 2019 (49 minuten)
Met: Trijntje Oosterhuis met nieuwe theatertour. -Sterrin Smalbrugge met tv-serie, boek en theatershow over reptielen en amfibieën. -Albert Verlinde vertelt welke musicals we absoluut niet mogen missen.
Aflevering 11
16 september 2019 (50 minuten)
Met: -Vooruitblik op Prinsjesdag met Gerrit Zalm. -Voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos en toproeister Janneke van der Meulen over veganistische topsporters. -Bioloog Jan van Hooff over zijn autobiografie.
Aflevering 12
17 september 2019 (52 minuten)
Met: -Wopke Hoekstra is te gast om alles te vertellen over zijn miljoenennota. -Hockeyer Dennis Warmerdam maakte afgelopen weekend zijn comeback op topniveau. Ruim een jaar geleden kreeg hij te horen dat hij een agressieve tumor in zijn arm had. -YouTuber Kalvijn komt langs. Hij gaat jonge influencers helpen om grote jongens te worden.
Aflevering 13
18 september 2019 (50 minuten)
Met in deze uitzending: -Strafrechtadvocaat Gerard Spong over de moord op collega Derk Wiersum. -Oud-voetballer Fernando Ricksen is overleden aan de gevolgen van ALS. Zijn biograaf en vriend Vincent de Vries praat over hem. Gorrit-Jan Blonk is directeur van Stichting ALS Nederland en geeft uitleg over de ziekte. -Fred van Leer is vandaag 43 geworden en viert zijn verjaardag in de studio.
Aflevering 14
19 september 2019 (51 minuten)
Aflevering 15
20 september 2019 (58 minuten)
Met: -De grote onthulling: wie is de winnaar van 'The Voice Senior'? -YouTubers Govert Sweep en Ties Granzier werden gearresteerd toen ze Area 51 binnentraden. Ze doen hun verhaal. -Concertpianiste Iris Hond gaat in haar eigen tv-programma op zoek naar de ware.
Aflevering 16
23 september 2019 (46 minuten)
Met in deze uitzending: -Fotografen Geert Broertjes en Lotte Bronsgeest vertellen over hun 'Project K', over kanker. -Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck over Microsoft-oprichter Bill Gates. -Nienke Plas maakt kans op de Televizier-ster voor de beste online-videoserie.
Aflevering 17
24 september 2019 (58 minuten)
Met: -Peter R. de Vries en Rico Briedjal over het Marengo-proces. -Jeanine Janssen en een aantal gedupeerden over het faillissement van reisorganisatie Thomas Cook. -En Johan Derksen over zijn grootste passie: muziek!
Aflevering 18
25 september 2019 (50 minuten)
Met: -Amerikadeskundige Laila Frank en correspondent Erik Mouthaan over de afzettingsprocedure tegen president Trump. -Martin Garrix praat over zijn liveshows en War Child. -Panellid Buddy Vedder en presentator Ruben Nicolai blikken vooruit op 'The Masked Singer'.
Aflevering 19
26 september 2019 (51 minuten)
Met: -Martijn Koning over de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring. -Michiel van Erp over zijn eerste speelfilm, met acteur Minne Koole. -Henk Poort en Maria Fiselier over Pavarotti.
Aflevering 20
27 september 2019 (47 minuten)
Met: -30 jaar RTL Nieuws! Loretta Schrijver, Jeroen Pauw en Rick Nieman blikken terug. -YouTuber Simon de Wit, beter bekend als Blanks, steekt hedendaagse hits in een jaren 80-jasje.
Aflevering 21
30 september 2019 (57 minuten)
Met: -Robin Martens zou een agent hebben geslagen. Ze doet haar verhaal. -Farmaceut Rudolf van Olden over de prijs van medicijnen. -Nyck de Vries is de eerste Nederlandse Formule 2-kampioen. -Maan treedt op.
Aflevering 22
1 oktober 2019 (59 minuten)
Met: -Boeren over protest in Den Haag. -Ahmed Aboutaleb over zijn bezoek aan Colombia en Curaçao in het kader van de internationale drugshandel. -Voetbaltijdschrift 'Hard Gras' 25 jaar. -Terugblik op 30 jaar 'Telekids'.
Aflevering 23
2 oktober 2019 (50 minuten)
Met: -Beppie Melissen over haar rol in 'Kapsalon Romy'. -Suzan en Freek over hun debuutalbum. -PvdA-voorman Lodewijk Asscher over het huidige belastingplan. -Oud-turnster Verona van de Leur over haar autobiografie.
Aflevering 24
3 oktober 2019 (50 minuten)
Met: -Peter R. de Vries over de moord op advocaat Derk Wiersum. -Kiran Badloe en Dorian van Rijsselberghe strijden om een ticket naar de Olympische Spelen. -Cabaretier Peter Pannekoek over zijn toekomstplannen.
Aflevering 25
4 oktober 2019 (44 minuten)
Met: -Frank Dane vertelt over zijn eerste maanden als host van de ochtendshow op 538. -Drie generaties piloten over 100 jaar KLM. -Nielson en het dj-trio Kris Kross Amsterdam over hun samenwerking.
Aflevering 26
7 oktober 2019 (59 minuten)
Met: -Klimaatactivisten Linda Moerland en Rick Vrouwenvelder over de actie van 'Extinction Rebellion'. -Chef-kok Jacob Jan Boerma stopt met zijn driesterrenrestaurant. -Miss Montreal over haar Nederlandstalige album.
Aflevering 27
8 oktober 2019 (50 minuten)
Met: -Randy en Caroline Knol zijn samen met hun advocaat Sébas Diekstra te gast. Hun dochter Ximena maakte vorig jaar op 19-jarige leeftijd een einde aan haar leven. Randy en Caroline vinden dat de psycholoog van hun dochter ernstig tekort is geschoten en willen dat deze wordt vervolgd. -Emilie Gordenker, museumdirecteur van het Mauritshuis, vertelt hoe een van haar schilderijen in de nieuwe Hollywoodfilm 'The Goldfinch' terecht is gekomen. -En Dennis Weening en Nicolette Kluijver zijn te gast. Zij zijn met ?Expeditie Robinson? voor de vijfde keer genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.
Aflevering 28
9 oktober 2019 (56 minuten)
Met: -Advocaten Peter Schouten en Richard Korver praten over stalkingszaken, waaronder het vermoorde Rotterdamse meisje Hümeyra. -Hoogleraren Guid Oei en Frans van de Vosse staan aan de wieg van een kunstmatige baarmoeder. -Stefano Keizers vertelt alles over het Gouden Televizier-Ring Gala. -Volkskrant-journaliste Anna van den Breemer beschrijft in 'Alle Ouders klungelen maar wat aan' op geestige wijze over de grote en kleine problemen die je met kinderen kunt hebben.
Aflevering 29
10 oktober 2019 (50 minuten)
Met: -Correspondent Olaf Koens bespreekt de aanval die de Turkse president Erdogan opende op de Koerden in Noord-Syrië. -Het Belgische OM heeft tegen actrice Imanuelle Grives 2 jaar cel en 8.000 euro boete geëist. Verslaggever Saskia Belleman vertelt er alles over. -Ex-atleet Gregory Sedoc legt uit waarom de Keniaan Eliud Kipchoge als eerste atleet een marathon onder twee uur zal rennen. -De heren van Streetlab komen voor één keer samen om 24 uur livetelevisie te maken op YouTube.
Aflevering 30
11 oktober 2019 (39 minuten)
Met: -Jan Smit vertelt over zijn single ‘Altijd’, die hij vandaag samen met Gert Verhulst lanceerde bij onze zuiderburen. -Tim Oliehoek en Jeroen Spitzenberger over de nieuwe serie ‘Stanley H.’. -En Arjen Lubach is te gast. Hij begint dit weekend aan het tiende seizoen ‘Zondag met Lubach’.
Aflevering 31
14 oktober 2019 (56 minuten)
Met: -Wat te doen met de IS-vrouwen en hun kinderen? -Prinses Laurentien over ouderen met weinig digitale kennis. -Nouchka Fontijn over haar teleurstelling. -Marlijn Weerdenbrug over haar solovoorstelling.
Aflevering 32
15 oktober 2019 (51 minuten)
Met: -Het verhaal over het gezin dat jarenlang in afzondering leefde in Ruinerwold. -Zes vrouwelijke strafrechtadvocaten over realityserie 'Misdaad Advocaten'. Elise Schaap en Maarten Heijmans over ‘Wat Is Dan Liefde’.
Aflevering 33
16 oktober 2019 (57 minuten)
Met: -Boerin Bertie Steur, melkveeboer H. Kuipers en protestleider Jeroen van Maanen over de boerenprotesten. -Tech-journalist Daniël Verlaan en Dagblad van het Noorden-verslaggever Bas van Sluis over Ruinerwold.
Aflevering 34
17 oktober 2019 (56 minuten)
Met: -Documentairemaker Frans Bromet maakte een tweeluik over geliefden die elkaar kwijtraken door dementie. Jeroen Riemeijer zag hoe de ziekte bezit nam van zijn vrouw. -Er is een principeakkoord voor de Brexit. -Frans Bauer brak 25 jaar geleden door en praat over zijn carrière.
Aflevering 35
18 oktober 2019 (37 minuten)
Met: -Roxeanne Hazes vertelt over haar tournee en nieuwe single. -Advocaat Natacha Harlequin en documentairemaakster Jessica Villerius over de 'emancipatie' in de misdaad. -Gaby Blaaser over haar sexy selfies.
Aflevering 36
21 oktober 2019 (56 minuten)
Met: -Marcel Vink praat ons bij over het afgezonderde gezin in Ruinerwold. -Pedagoog Minchenu Maduro coacht jonge criminelen. -Özcan Akyol over 'Sterren Op Het Doek'. -Philippe Geubels over zijn tv-programma 'Taboe'.
Aflevering 37
22 oktober 2019 (52 minuten)
Met: -Professor John van der Oost vertelt over een nieuwe en zeer precieze DNA-kniptechniek. -De nieuwe single van de band Rex Rebel.. -En presentatrice Gallyon van Vessem schuift aan samen met Angela de Jong.
Aflevering 38
23 oktober 2019 (54 minuten)
Met: -We praten met verschillende betrokkenen over het daklozenprobleem. -Huib Modderkolk over de film 'Official Secrets'. -Wim Daniëls vindt dat ambtelijke taal begrijpelijker moet. -En nieuwe muziek van zangeres Merol.
Aflevering 39
24 oktober 2019 (54 minuten)
Met: -We bespreken het thema van het Eurovisie Songfestival met Gerard Joling, Getty Kaspers en Frits Huffnagel. -Kunsthistoricus Friso Lammertse over Leonardo da Vinci. -Tjeerd Oosterhuis over Kinderen voor Kinderen.
Aflevering 40
25 oktober 2019 (45 minuten)
Met: -Eddy Zoëy en Josje Huisman over hun deelname aan 'The Masked Singer'. -Armin van Buuren over zijn nieuwe album. -Marco Borsato over zijn samenwerkingen met andere artiesten, zoals op dit moment Snelle.
Aflevering 41
28 oktober 2019 (56 minuten)
Met: -Amerika-kenner Tom Kleijn en oud-MIVD baas Pieter Cobelens over de dood van ISIS-leider Abu Bakr al-Baghdadi. -Minister Cora van Nieuwenhuizen over de campagne 'Ik Val Op'. -Waylon treedt op met zijn nieuwe single.
Aflevering 42
29 oktober 2019 (54 minuten)
Met: -Igone de Jongh neemt deze week na 24 jaar afscheid van Het Nationale Ballet. -Tommy Wieringa en Maxim Februari verdedigde vandaag onze privacy. -Sander Schimmelpenninck, Nikkie Plessen en Michel Perridon vertellen over 'Dragons Den', dat na tien jaar terugkeert op televisie.
Aflevering 43
30 oktober 2019 (55 minuten)
Met: -Gijs Staverman en Nel Haneveld over het pleegouderschap. -Ewout Genemans liep mee met de Amsterdamse politie. -Zeilster Marit Bouwmeester over de Olympische Spelen. -Frits Spits over zijn werk als radiomaker.
Aflevering 44
31 oktober 2019 (54 minuten)
Met: -Dieuwertje Kuijpers en Bert de Smit over de Joint Strike Fighter. -Psychiater Jan Buitelaar over armoede en psychische problemen. -Hélène Hendriks en Wilfred Genee over hun talkshow. -Jan Lammers over Formule 1.
Aflevering 45
1 november 2019 (49 minuten)
Met: -Tania Kross en Gerard Joling over 'The Masked Singer'. -Douanier Dick Mol staat bekend als 'Sir Mammoet'. Hij vertelt over zijn passie. -Barrie Stevens voegde enkele hoofdstukken toe aan zijn biografie.
Aflevering 46
4 november 2019 (57 minuten)
Met: -Waarom gaan Nederlanders steeds vaker staken? -Tijl Beckand en Kees Jansma over de liefde voor voetbalclub ADO Den Haag. -Onno Hoes over de aanpak van gevaarlijke, verwarde personen. -Nieuw album Broederliefde.
Aflevering 47
5 november 2019 (51 minuten)
Met: -Nico Meijering over de ontwikkelingen in het Marengo-proces. -Saskia Noort over het succes van haar boek De Eetclub. -En met talenten Alex Ploeg, Anne Neuteboom en Martijn Kardol komen praten over cabaret.
Aflevering 48
6 november 2019 (1 uur)
Met: -Drie docenten vertellen over de grote lerarenstaking. -Jan Joost van Gangelen bespreekt Chelsea-Ajax. -Voormalig proftennisser Paul Dogger doet zijn verhaal. -Famke Louise blikt vooruit op haar show in Paradiso.
Aflevering 49
7 november 2019 (56 minuten)
Met: -Aandacht voor Nationale Heldendag. -Maarten van Rossem over zijn nieuwe programma, 'Broeders In Berlijn'. -Martijn Krabbé blikt vooruit op een nieuw seizoen 'The Voice of Holland'. -Roel van Velzen treedt op.
Aflevering 50
8 november 2019 (56 minuten)
Met: -Chantal Janzen blikt vooruit op haar pyjamaparty in de Ziggo Dome. -André Kuipers probeert de jeugd te inspireren met zijn ervaringen in de ruimte. -Kensington over het nieuwe album.
Aflevering 51
11 november 2019 (51 minuten)
Met: -Het is Singles Day! -Het dochtertje van Robert Doornbos en Chantal Bles kreeg kanker. Rob Pieters is directeur van het Prinses Máxima Centrum. -Lia van Bekhoven blikt vooruit op een nieuw seizoen van 'The Crown'.
Aflevering 52
12 november 2019 (58 minuten)
Met: -Peter R. De Vries over de liquidatie van Derk Wiersum. -NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg over het Nederlands elftal. -F-16-piloot Joost Luijsterburg over het vliegen in een F-16. En Silvan Schoonhoven en Olof van Joolen vertellen over het boek 'Missie F16'. -Cornald Maas en Tim Douwsma presenteren het Grote Songfestivalfeest en vertellen er alles over.
Aflevering 53
13 november 2019 (56 minuten)
Met: -Pieter Klein en Jan Kleinnijenhuis over de issues bij de Belastingdienst. -Gaite Jansen over haar rol in de Amerikaanse serie 'Jett'. -Bergbeklimmer Arnold Coster over zijn passie. -The Kik over Boudewijn de Groot.
Aflevering 54
14 november 2019 (54 minuten)
Met: -De commissie Donner adviseert ruimhartige compensatie aan ouders. -Willem Baptist over zijn documentaire 'Ring of Dreams' over showworstelaars. -Jandino Asporaat over Eddie Murphy's nieuwe show en film.
Aflevering 55
15 november 2019 (50 minuten)
Met: -Peter Pannekoek over 'Sterke Verhalen'. -Simone Kleinsma over het leven van Judy Garland. -Merel Westrik over haar eerste maand 'Ladies Night'. -Jildou van der Bijl en Jasper Demollin over 'For One Night Only'.
Aflevering 56
18 november 2019 (51 minuten)
Met: -Jan Joost van Gangelen, advocaat Christiaan Visser en voetballer Pernelly Biya over racisme in het voetbal. -Martin Koolhoven over het oeuvre van Martin Scorsese. -Nieuwbouwproject Rotterdamse Tweebosbuurt.
Aflevering 57
19 november 2019 (54 minuten)
Met: -Vanessa Lamsvelt en de laatste ontwikkelingen rondom het Britse koningshuis. -Cas de Jong over zijn podcast 'Daders'. -Henny Huisman weer de buis op. -En Emma Heesters over haar succes van de afgelopen periode.
Aflevering 58
20 november 2019 (56 minuten)
Met: -Gerald Roethof over de rechtszaak tegen Jos B.. -Tim en Tom Coronel over de Dakar Rally. -Romée Snijders en Veerle Smit over hun zelfhulpboek voor geneeskundestudenten. -Johnny de Mol over zijn nieuwe theatershow.
Aflevering 59
21 november 2019 (55 minuten)
Met: -Peter R. de Vries over de zaak tegen Job Gosschalk, die geschikt is. -We praten met Thierry Baudet over vijf jaar Forum voor Democratie. -Lange Frans en Baas B. treden op.
Aflevering 60
22 november 2019 (58 minuten)
Met: -Ronald Koeman over de voorbereidingen op het EK voetbal. -Rico Verhoeven blikt vooruit op zijn gevecht tegen Badr Hari. -Edwin Evers praat over zijn band. -Gerard Joling gaat optreden in de Ziggo Dome.
Aflevering 61
25 november 2019 (53 minuten)
Dagelijkse talkshow waarin Beau, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen of persoonlijk raken.
Aflevering 62
26 november 2019 (55 minuten)
Met: -Jort Kelder en Wouter de Winther over de Nederlandse politiek. -Bas Welling met de do's en don'ts op Black Friday. -We blikken terug op 20 jaar 'Wie Is De Mol?'. -En Ali B. wordt binnenkort geroast in 'The Roast'.
Aflevering 63
27 november 2019 (57 minuten)
Met: -Ionica Smeets over haar nieuwe boek 'Superlogisch'. -Regisseurs Sacha Polak en Hanna Verboom over IDFA en het aantal vrouwelijke regisseurs in de filmwereld. -Drie deelnemers van 'De Villa' delen hun ervaringen.
Aflevering 64
28 november 2019 (55 minuten)
Met: -Verslaggevers Marcel Vink en Bas van Sluis over de zaak Ruinerwold. -Econoom Barbara Baarsma over schulden. -Dick van Duijn over zijn bijzondere natuurfoto's. -Jim Bakkum over zijn solovoorstelling 'Klein'.
Aflevering 65
29 november 2019 (58 minuten)
Met: -Badr Hari over zijn gevecht tegen Rico Verhoeven. -Paul de Leeuw blikt vooruit op zijn Sinterklaasspecial. -Marco van Basten over zijn biografie.
Aflevering 66
2 december 2019 (57 minuten)
Met: -Lia van Bekhoven praat ons bij over de Britse prins Andrew. -Rick Torenstra, Joyce van Waardenburg en Stefan Nommensen over de Invictus Games. -Tom Waes over zijn nieuwe serie 'Kamp Waes'.
Aflevering 67
3 december 2019 (52 minuten)
Met: -John van Zweden en Bob Schut over de situatie in Duindorp. -Rossana Kluivert reageert op reportage 'Opgelicht?!'. -Oussama Ahammoud en Bilal Wahib over hun rol in 'Hamlet'. Deelnemers vertellen over 'De Sleutel'.
Aflevering 68
4 december 2019 (54 minuten)
Met: -Angela de Jong en Carlo Boszhard over de presentatoren van het Eurovisie Songfestival. -Ruben Terlou over zijn nieuwe serie 'Chinese Dromen'. -Martin Buitenhuis over 25 jaar Van Dik Hout.
Aflevering 69
5 december 2019 (58 minuten)
Met: -Alles over de crowdfundactie 'SinterJan'. -Kaj Gorgels, Qucee en Juultje Tieleman over de documentaire 'Ik Ben Influencer'. -Ellen ten Damme over haar show 'Casablanca'. -Rolf Sanchez wil Nederland veroveren.
Aflevering 70
6 december 2019 (55 minuten)
Met: -Victor Mids is te gast, samen met zijn grote voorbeeld Hans Kazan. -Jeroen van Koningsbrugge over een nieuw seizoen 'Smeris' en het toneelstuk 'The Great Gatsby'. -De Toppers over hun kerstshow volgend jaar.
Aflevering 71
9 december 2019 (59 minuten)
Met: -Frits Barend over de veranderingen in talkshowland. -Herman Ram over de straf voor de Russische dopingschandalen. -Marlies Koers over 'Dagboek van een verloskundige'. -Luuk Ikink en Monica Geuze over podcasts.
Aflevering 72
10 december 2019 (59 minuten)
Met: -Burgemeester Jan van Zanen over het onderzoek naar de aanslag in de Utrechtse tram. -Wieteke van Zeil over het nieuwe werk van Banksy. -Co Stompé en Rapper Donnie over het WK-darts. -Danny Vera over afgelopen jaar.
Aflevering 73
11 december 2019 (55 minuten)
Met: -Daniël Verlaan over schimmige WhatsApp-groepen. -Studenten van de TU Delft werken aan een vliegtuigje. -Frank Boeijen blikt vooruit op zijn tour. -Waldemar Torenstra en Yannick Jozefzoon over 'Baantjer, Het Begin'.
Aflevering 74
12 december 2019 (52 minuten)
Met: -Peter Brusse, Matthias Pauw en Lia van Bekhoven over de Britse verkiezingen. -Olav Mol en Jack Plooij over het komende Formule 1-seizoen. -Loes Luca en Eva van de Wijdeven over 'Huisvrouwen Bestaan Niet 2'.
Aflevering 75
13 december 2019 (57 minuten)
Met: -De finalisten van Expeditie Robinson. -Monic Hendrickx en Lucas Hamming over de finale van 'Maestro'. -Nikkie de Jager over haar YouTubekanaal NikkieTutorials. -Albert Verlinde over het afgelopen jaar.
Aflevering 76
16 december 2019 (57 minuten)
Met: -Ridouan T. is aangehouden. Wat zijn de gevolgen? -Jack van Gelder en Yvette Broch over afgelopen sportweekend. -Sanne Wallis de Vries en Willie Wartaal over roast Ali B. -DI-RECT bestaat volgend jaar twintig jaar.
Aflevering 77
17 december 2019 (57 minuten)
Met: -Louis van Gaal is met pensioen. Hoe kijkt hij terug op zijn indrukwekkende carrière? -Rapper Snelle en Thomas Acda werkten in New York samen aan nieuwe muziek. -De Nederlandse handbaldames zijn te gast.
Aflevering 78
18 december 2019 (55 minuten)
Met: -We nemen het afgelopen jaar door met nieuwsanchors Pepijn Crone en Winfried Baijens, sportcommentator Jan Joost van Gangelen, televisierecensent Angela de Jong en radio-dj Sander Lantinga.
Aflevering 79
19 december 2019 (55 minuten)
Met: -Ridouan Taghi is werd direct overgebracht naar de Extra Beveiligde Inrichting in Vught. Peter R. de Vries over de extreem snelle uitlevering. -Acteur Diederik Ebbinge, schooldirecteur Anton van 'De Luizenmoeder', host nieuwe satirische talkshow 'De Promenade'. -Remy Bonjasky en Leon Verdonschot blikken vooruit op de titanenstrijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. -'De Slimste Mens' gaat weer van start'. Igmar Felicia en Anke de Jong doen mee.
Aflevering 80
20 december 2019 (58 minuten)
Met: -Mattie Valk en Marieke Elsinga over hun ochtendshow bij Qmusic. -Katja Schuurman en de Belgische presentator Peter van de Veire blikken vooruit op het programma 'The Battle'. -Elise Schaap en Tjitske Reidinga over hun rol in de film 'April, May & June'. -Frans Bauer over 'De Bauers in Argentinië'.