• 9.377.064 stemmen

Speelduur: 17 uur en 25 minuten

Met: Beau van Erven Dorens

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 29 november 2021

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Beau

Dagelijkse talkshow waarin Beau, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen of persoonlijk raken.

Afleveringen Seizoen 5 (2021)

1. Aflevering 1

29 november 2021 (55 minuten)

2. Aflevering 2

30 november 2021 (55 minuten)

3. Aflevering 3

1 december 2021 (55 minuten)

In deze uitzending van Beau onder andere: Peter Pannekoek: 'Ik hou me niet in' Peter Pannekoek speelt de oudejaarsconference de komende twee weken als matineevoorstelling in Carré! Bij Beau blikt hij vooruit op zijn belangrijkste voorstelling van het jaar. Dijkshoorn leest hilarische passage over Sierd de Vos voor Al elf jaar lang verwondert Nico Dijkshoorn zich in zijn VI-columns over de voetbalwereld, nu gebundeld in zijn nieuwe boek 'De Mislukte Omhaal'. Opstellingen en tactieken interesseren hem niet, maar de mensen en de randzaken in de voetballerij juist wel. Het drama achter uitgestelde operaties De druk op de zorg is door corona zo hoog dat er honderdduizenden operaties moeten worden ingehaald. Tamara heeft de ziekte van Crohn, een chronische ontstekingsziekte die de darmen aantast. Haar operatie is al drie keer uitgesteld. Waarom komt de boostercampagne zo langzaam op gang? In de Tweede Kamer heerst er veel onbegrip over het tempo waarmee de boostercampagne op gang komt. Politiek commentator Wouter de Winther legt uit welke afwegingen het kabinet maakt om te starten met een de derde prik.

4. Aflevering 4

2 december 2021 (55 minuten)

5. Aflevering 5

3 december 2021 (55 minuten)

6. Aflevering 6

6 december 2021 (55 minuten)

7. Aflevering 7

7 december 2021 (55 minuten)

8. Aflevering 8

8 december 2021 (55 minuten)

In deze uitzending van Beau onder andere: De magie van de Masked Singer Marc-Marie Huijbregts en René van Kooten werden vrijdag ontmaskerd als zangers in de Masked Singer. Het duo vertelt wat een deelname aan het programma zo bijzonder maakt. Marc-Marie: 'Volgens mij kan je alles zeggen' Marc-Marie Huijbregts snapt dat bedrijven hun handen aftrekken van de familie Meiland vanwege de negatieve associatie die het kan oproepen. Jaïr op zoek naar 'nieuw elan' in Den Haag Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda blikt terug op de Haagse week. Van der Garde: 'Uniek hoe blij en trots we mogen zijn met Verstappen' Voormalig Formule 1-coureur Giedo van der Garde blikt vooruit op de ontknoping in het Formule 1-seizoen. Wordt Max Verstapppen de eerste Nederlandse wereldkampioen in de koningsklasse van de autosport. In deze uitzending van Beau waren Giedo van der Garde, Jaïr Ferwerda, Marc-Marie Huijbregts en René van Kooten te gast.

9. Aflevering 9

9 december 2021 (55 minuten)

In deze uitzending van Beau onder andere: Woensdag 8 december: Handige tutorial decoratieve kerststukjes maken Een zeer handige tutorial voor het maken van decoratieve kerststukjes. Robert de Hoog kreeg een waardevolle les mee van Spielberg Robert de Hoog is de enige Nederlandse acteur die ooit met Hollywood-icoon Steven Spielberg mocht werken. Hij kreeg een waardevolle les mee van de wereldberoemde regisseur. Kuzu stelt zijn nieuwe kabinet voor aan Jaïr Met een kerstkabinet in zicht, wordt er in Den Haag al druk gespeculeerd over de verdeling van de baantjes. Jaïr Ferwerda ging op pad en peilde de stemming. Waarom Olav Mol niet meegaat naar Viaplay Marco Zwaneveld, Head of Sports van Viaplay, legt uit waarom de streamingdienst niet heeft gekozen voor de diensten van Formule 1-commentator Olav Mol. Emmer: 'Amalia in een warmer bad door haar ouders' Prinses Amalia werd woensdag binnengeleid in de Raad van State door haar vader, koning Willem-Alexander. Royaltydeskundigen Jan-Kees Emmer en Justine Marcella blikken terug op dit bijzondere moment. In deze uitzending van Beau waren Jaïr Ferwerda, Jan-Kees Emmer, Justine Marcella, Olav Mol en Robert de Hoog te gast

10. Aflevering 10

10 december 2021 (55 minuten)

Met in deze uitzending: -Jan Paternotte en Károly Illy over het vaccineren van kinderen tussen de 5 en 11. -Robert Doornbos over de kansen van Max Verstappen. -Hélène Hendriks, Kiran Badloe, Remy Bonjaski en Tom Peek over 'The Big Balance'. In deze uitzending van Beau waren Hélène Hendriks, Jan Paternotte, Max Verstappen en Robert Doornbos te gast.

11. Aflevering 11

13 december 2021 (55 minuten)

In deze uitzending van Beau onder andere: Lucky TV Vrijdag 10 december: een airbag gevuld met lachgas Het blijkt maar weer hoe handig een airbag gevuld met lachgas kan zijn. Edwin Evers verraste zijn moeder met deelname Masked Singer Miljoenen kijkers zagen twee karakters de finale van The Masked Singer niet halen. Edwin Evers zat in het pak van de stier. Lammers: 'M'n gevoel zegt dat Max gaat winnen' Jan Lammers blikt vooruit op de apotheose in het Formule 1-seizoen waarin Max Verstappen en Lewis Hamilton gaan uitmaken wie er wereldkampioen wordt. Rutger Bregman over het wereldwijde succes van 'De meeste mensen deugen' Bestsellerauteur Rutger Bregman verovert de wereld met 'De meeste mensen deugen' en was afgelopen week te gast bij Late Night with Seth Meyers. Mark Rutte wenst Max Verstapppen succes voor Formule 1-finale Jaïr Ferwerda sprak met demissionair premier Mark Rutte, die Max Verstappen alvast veel succes wenste voor de seizoensfinale in de Formule 1. Hoe komt kabinet Rutte IV eruit te zien? Parlementair journalist Elodie Verweij en Marc-Marie Huijbregts bespreken bij Beau wie er mogelijk plaatsnemen in het nieuwe kabinet In deze uitzending van Beau waren Edwin Evers, Jaïr Ferwerda, Jan Lammers, Marc-Marie Huijbregts, Seth Meyer en Seth Meyers te gast.

12. Aflevering 12

14 december 2021 (55 minuten)

In deze uitzending van Beau onder andere: Dinsdag 14 december: De kerstman heeft altijd gelijk De persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge bewees maar weer dat de kerstman altijd gelijk heeft. De toekomstplannen van Olav Mol in de Formule 1 Formule 1-commentator Olav Mol licht na een krankzinnig raceseizoen zijn toekomstplannen toe bij Beau. Dan Karaty openhartig over jarenlange alcoholverslaving De bekende choreograaf Dan Karaty openbaarde dinsdag zijn jarenlange alcoholverslaving. Bij Beau vertelt Karaty hoe hij dit al die tijd verborgen hield. Mick van Wely duidt aangifte tegen Marco Borsato Misdaadjournalist Mick van Wely publiceerde in De Telegraaf over een vrouw die beweert dat ze vanaf haar vijftiende vijf jaar lang is misbruikt door Marco Borsato. Levi: 'We maken het veel te ingewikkeld' Hoogleraar geneeskunde Marcel Levi deelt zijn visie op het Nederlandse vaccinatiebeleid. Hoe wordt er in Den Haag aangekeken tegen de tangverlossing? Terwijl het coronavirus het hele land opnieuw in z'n greep houdt, komt de langste formatie ooit langzaam tot een einde. Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda peilde de stemming in Den Haag. In deze uitzending van Beau waren Dan Karaty, Olav Mol en Jaïr Ferwerda te gast.

13. Aflevering 13

15 december 2021 (55 minuten)

In deze uitzending van Beau onder andere: Frank lammers en Ricky Koole over eigen kersthit Frank Lammers en Ricky Koole brachten een eigen kerstsingle uit. 'My Own Damn Christmas Tree'. De twee kennen elkaar al jaren. Advocaat Gerard Spong over waarom Baudet veroordeelde uitspraken deed Advocaat Gerard Spong en journalist Saskia Belleman bespreken de uitkomst van de holocaust zaak van Thierry Baudet. Clarice Stenger over onzekerheid in bewijslast Marco Borsato Clarice Stenger en Richard Korver duiden de aangifte van onzedelijke betastingen aan het adres van Marco Borsato, hoe groot is de kans dat het een zedenzaak wordt? Het coalitieakkoord geeft hier miljarden aan uit. De interessantste details in het coalitieakkoord volgens Floor Bremer en Wouter de Winther. In deze uitzending van Beau waren Clarice Stenger, Frank Lammers, Gerard Spong, Ricky Koole en Wouter de Winther te gast.

14. Aflevering 14

16 december 2021 (55 minuten)

In deze uitzending van Beau onder andere: Kees van der Spek over zijn speciale band met Peter R. de Vries Peter R. de Vries en Kees van der Spek: 25 jaar lang waren ze bevriend, 17 jaar lang partners in crime. Bij Beau vertelt Kees over de bijzondere band die hij met Peter had. Donderdag 16 december: Omkijken en vooruitkijken We moeten omkijken naar elkaar en vooruitkijken. Tijl Beckand oefende 34 maanden voor Negende van Beethoven De liefde van Tijl Beckand voor de Negende van Beethoven is zo groot, dat hij zélf, de volledige symfonie wilde dirigeren. En dat is hem gelukt, na maar liefst 34 maanden oefenen. Snel: 'Kan slecht aflopen met de monarchie als schandalen zich opstapelen' Op het 18e verjaardagsfeest van prinses Amalia werd de groepsgrootte ruimschoots overschreden. Koningshuisdeskundigen Justine Marcella en Jeroen Snel reageren bij Beau op deze volgende misstap van het koningshuis tijdens de pandemie. Gelooft het Nederlandse volk in de nieuwe bestuurscultuur? Opiniepeiler van EenVandaag Gijs Rademaker onderzocht of het Nederlandse volk vertrouwen heeft in de nieuwe bestuurscultuur van Rutte IV. In deze uitzending van Beau waren Gijs Rademaker, Jeroen Snel, Jules van Hessen, Justine Marcella, Kees van der Spek en Tijl Beckand te gast.

15. Aflevering 15

17 december 2021 (55 minuten)

In deze uitzending van Beau onder andere: Jamai vertelt over hilarisch moment tijdens productie Masked Singer Jaimai is de winnaar van The Masked Singer, en vertelt over een hilarisch moment tijdens productie. Angela de Jong: 'mensen monddood maken werkt niet' Het 'Algemeen Dagblad' zal geen persberichten meer ontvangen van programma's die door Talpa geproduceerd worden. Columniste Angela over de boycot. Finalisten The Masked Singer kunnen eindelijk hun harten luchten Zingend en zwetend in hun vermommingen probeerden ze de panelleden én de kijkers om de tuin te leiden. De finalisten vertellen bij Beau over hun ervaringen. Nog strengere lockdown in het verschiet, waarom is het nodig? De omikron variant is bezig met een razendsnelle opmars. Een nieuwe, nog strengere lockdown dreigt. Diederik Gommers en Floor Bremer duiden het nieuwe OMT advies. In deze uitzending van Beau was Angela de Jong te gast.

16. Aflevering 16

20 december 2021 (55 minuten)

In deze uitzending van Beau onder andere: All you need is Love in tijden van corona Aanstaande vrijdag is het Kerstavond en voor miljoenen mensen in Nederland begint de kerst pret pas echt met de kerstspecial van All You Need Is Love. Al bijna dertig jaar brengt Robert ten Brink geliefden samen. Ook in tijden van corona. Kinderen onder de 5 met zwakke gezondheid worden gevaccineerd Kinderen onder de 5 met zwakke gezondheid kunnen worden gevaccineerd. De keuze hiervoor ligt bij de ouders. Hoe zit die verandering van het virus eigenlijk? Immunoloog marjolein van Egmond legt uit waarom een booster nu broodnodig is tegen de omicron variant. In deze uitzending van Beau was Robert ten Brink te gast.

17. Aflevering 17

21 december 2021 (55 minuten)

In deze uitzending van Beau onder andere: Verbluffende optische illusie door Victor Mids Illusionist Victor Mids toont bij Beau een bijzonder staaltje gezichtsbedrog. Daan Roosegaarde laat een hele stad naar de sterren kijken Kunstenaar Daan Roosegaarde wil de sterren terug brengen in ons leven en deed het licht al uit in de stad Franeker. Waar kunnen we deze winter nog op vakantie? Petra Kok van Tui, Frank Oostdam van ANVR en Arjen de Graaf van de Nederlandse Ski Vereniging over de mogelijkheden om deze winter nog op vakantie te gaan. Hoe denkt Nederland over de huidige lockdown? Opiniepeiler Gijs Rademaker laat zien hoeveel steun er is voor de nieuwe lockdown. In deze uitzending van Beau waren Gijs Rademaker en Victor Mids te gast.

18. Aflevering 18

22 december 2021 (55 minuten)

Met in deze uitzending: -Peter Plasman over aangifte Randstad tegen Sywert van Lienden en zijn zakenpartners. -Huisartsen Matthijs van der Poel en Frank van Kemenade vertellen over hun boosterprikacties. -Patrick Martens of Frits Sissing: wie wint Het Perfecte Plaatje? Ze schuiven samen met finalist Georgina Verbaan aan. -Hans Aarsman, onze nationale fotodetective, over de foto's die hem 2021 het meest bezighielden.

19. Aflevering 19

23 december 2021 (55 minuten)

Met in deze uitzending: - Angela de Jong, Hélène Hendriks en Sander van de Pavert met een terugblik op onder meer het Songfestival, de fantastische sportzomer en de Moonsisters. -Parlementair journalist Elodie Verweij en journalist Arno Kantelberg over de politieke hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. -Miljuschka Witzenhausen en Remko Kraaijeveld over foodfotografie. -Gerard Joling over het ultieme kerstgevoel.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.