• 9.385.098 stemmen

Äkta Människor

Äkta Människor seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Äkta Människor? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Äkta Människor.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Äkta Människor (Seizoen 2) dateert van 2013.

Äkta Människor Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Äkta Människor? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Äkta Människor seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Äkta Människor Serie Informatie

Äkta Människor is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2012-2014. Geregisseerd door Harald Hamrell met onder meer de acteurs Lisette Pagler, Andreas Wilson en Pia Halvorsen .

Wat zou er gebeuren als robots vrijwel precies hetzelfde uiterlijk krijgen als mensen? Als ze zelfs minnaars kunnen worden? Deze serie vindt plaats in een parallelle wereld, waarin het menselijk leven compleet veranderd wordt door een nieuwe generatie robots - Hubots. Leo en Niska leiden een groep opstandige Hubots die vecht voor hun onafhankelijkheid. Tijdens een ontsnapping, verdwijnt Leo's geliefde Mimi en hij verlaat de groep om haar te vinden. Op dat zelfde moment besluit de familie Engman een tweedehands Hubot aan te schaffen, iets dat voor hen tot onverwachte resultaten zal leiden. Warenhuischef Roger's leven valt aan duigen als zijn vrouw hem verlaat voor haar Hubot-minnaar. Hij ziet dat al zijn employees Hubots zijn en besluit een beweging te starten tegen de oprukkende Hubots.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,91 met in totaal 68 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.