• 9.370.710 stemmen

Ontwikkeld door: Scott Hallock en Kevin Healey

Met onder meer: Tracy Morgan, Shannen Doherty en Stephen Baldwin

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 4 april 2003

Eerst uitgezonden op: SyFy (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Scare Tactics

Scare Tactics geeft een nieuwe draai aan het idee van de verborgen camera door grappen te vertonen die zijn geïnspireerd door sciencefiction- en horrorfilms. De "slachtoffers" komen terecht in situaties met spookhuizen, buitenaardse ontvoeringen en meer. De verschillende gastheren van Scare Tactics zullen zelf ook deelnemen aan de verborgen camera grappen.

Meningen over Scare Tactics

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME.

maandag 5 augustus 2019
Scare Tactics seizoen 4 Dance Jimmy, dance! Er zaten een aantal originele pranks tussen. De andere pranks: been there done that! Wat voor mij het leukste is aan deze show is dat je de opgegeven deelnemers 'echt' zit flippen en dat daarna de opluchting van hun gezicht af te lezen is als ze te horen krijgen dat ze in Scare Tactics zitten. Minpunt van de show: Tracey Morgan. Als acteur zijne vind ik hem al niet zo sterk. Het presenteren gaat hem al helemaal niet goed af. Toch ga ik morgen met een vrolijk gezicht aan seizoen vijf beginnen. Drie solide sterren van mijn kant voor 'Scare Tactics - Seizoen 4'.