• 9.369.980 stemmen

3,73 20 stemmen + Mijn stem

Genre: Documentaire / Reality

Oorsprong: Nederland

Release datum: dinsdag 1 maart 2005

Eerst uitgezonden op: SBS6 (Nederland)

Plot Probleemwijken

In “Probleemwijken” zijn spraakmakende portretten te zien van de bewoners van Nederlandse volksbuurten. Het levert vaak onthutsende televisie op van mensen die er andere normen en waarden op nahouden dan de gemiddelde Nederlander. Wietplantages, heling, openbare dronkenschap, vandalisme, racisme en openbare geweldpleging, het behoort tot het leven van alledag in de achterstandsbuurten uit deze serie.

Meningen over Probleemwijken

avatar van The Oceanic Six

zaterdag 29 juni 2019
Probleemwijken seizoen 1 Hahaha, dit was geniaal. Toen SBS6-tv naast slecht ieder geval nog vermakelijk was. Het leken wel typetjes, fantastisch. Van de ''Het is de schuld van de Rabobank'' man tot de tokkie die zijn huurwoning te koop wilde zetten tot de aso die vond dat niet iedereen geschikt was om te werken. ''Dat moet je liggen''. De foto's zijn ook al jarenlang hilarische meme's online. Enkele mensen die mee hebben gedaan hebben overigens in de jaren nadien wel zelfmoord gepleegd heb ik eens gelezen. Heb het thuis nog ergens op een harde schijf staan. Te leuk om te vergeten. 4*

zaterdag 29 juni 2019
Probleemwijken seizoen 1 Haha, dit blijft een klassieker.