• 9.384.694 stemmen

Probleemwijken

Probleemwijken seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Probleemwijken? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Probleemwijken.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Probleemwijken (Seizoen 2) dateert van 2022.

Probleemwijken Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Probleemwijken? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Probleemwijken seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Probleemwijken Serie Informatie

Probleemwijken is een Documentaire / Reality-serie uit 2005-2022.

In “Probleemwijken” zijn spraakmakende portretten te zien van de bewoners van Nederlandse volksbuurten. Het levert vaak onthutsende televisie op van mensen die er andere normen en waarden op nahouden dan de gemiddelde Nederlander. Wietplantages, heling, openbare dronkenschap, vandalisme, racisme en openbare geweldpleging, het behoort tot het leven van alledag in de achterstandsbuurten uit deze serie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,73 met in totaal 20 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.