• 9.369.701 stemmen

Si No t'Hagués Conegut (2018)

Drama / Fantasy | 1 seizoen
1 seizoen
3,56 8 stemmen + Mijn stem

Alternatieve titels: If I Hadn't Met You / Si No te Hubiese Conocido

Status: Beëindigd

Genre: Drama / Fantasy

Oorsprong: Spanje

Ontwikkeld door: Sergi Belbel, Jaume Banacolocha, Conxa Orea en Oriol Sala-Patau

Met onder meer: Pablo Derqui, Andrea Ros en Javier Beltrán

Oorspronkelijke taal: Catalaans

Release datum: maandag 15 oktober 2018

Eerst uitgezonden op: TV3 (Spanje)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Si No t'Hagués Conegut

Eduard, een vader en echtgenoot, verliest zijn gezin in een fataal ongeluk. Wanhopig besluit hij om zichzelf van het leven te beroven. In de buurt van de locatie van het ongeval vindt hij een brug over een treinspoor. Net wanneer hij zich over de rand wil laten vallen, grijpt de hand van een vrouw hem en trekt hem terug. Ze brengt hem terug naar haar huis en stelt zichzelf voor als Dr. Everest, een gepensioneerde kwantumfysicus van NASA die een proefkonijn nodig heeft - bij voorkeur iemand die niets meer te verliezen heeft - om haar portaal naar andere universums te testen. Eduard besluit ermee in te stemmen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Si No t'Hagués Conegut

avatar van Fervet opus

Fervet opus

dinsdag 30 april 2019
Si No t'Hagués Conegut seizoen 1 Intrigerende, fantasierijke SF/drama Catalaanse serie. Met een vleugje kwantum mechanica. Reizen naar alternatieve/parallelle universa, waarin je die ene beslissing niet had genomen: wie fantaseert er niet eens over? Enig kritiek puntje is dat bepaalde episodes wat korter hadden gekund; had soms de indruk dat er extra dialogen in waren gepropt om het wat langer te maken, maar ach; zo erg was het ook weer niet. 4,5 sterren.
avatar van Bubblez

Bubblez

woensdag 26 februari 2020
Si No t'Hagués Conegut seizoen 1 Een sterke serie, zeer goed geacteerd. Het is mysterieus en interessant. De dialogen zijn, zoals eerder gezegd, soms erg lang en overbodig. Er zitten eveneens veel scènes in die wat mij betreft korter konden. Aflevering 1 en 2 ervaarde ik als donker en traag, waarna de 3e een verademing was. De serie laat wel steeds een herhaling zien: We zien hoe Eduard gebeurtenissen heeft meegemaakt, waarna hij ze in een alternatief universum probeert te veranderen. Dat begon me te vervelen op het moment dat hij zichzelf ontvoert om bij zijn zoons voorstelling te kunnen zijn. De uiteindelijke ontknoping was een behoorlijke herhaling van wat we al hebben gezien, maar dan vanuit het universum van Eliza. Ik vond het persoonlijk een anti-climax: het eindigt met twee doodongelukkige hoofdrolspelers. Desondanks zit het goed in elkaar en vond ik het de moeite waard.

pedro

dinsdag 9 mei 2023
Si No t'Hagués Conegut seizoen 1 Weer een vervelende langdradige serie over tijdreizen. Het aanbod van Netflix is de laatste tijd niet veel bijzonders en dit is al helemaal voor snel te slapen....