• 9.369.696 stemmen

Ontwikkeld door: Gun Hong Kim

Met onder meer: Go Joon-hee, Jeong-hun Yeon en Song Sae-byuk

Oorspronkelijke taal: Koreaans

Release datum: woensdag 6 maart 2019

Eerst uitgezonden op: OCN (Zuid-Korea)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bing-ui

Hong Seo Jung leeft een eenzaam bestaan, afgeschermd en weg van anderen, omdat ze helderziend is. Maar haar stille leven komt ten einde wanneer Kang Pil Sun, een botte politie-rechercheur in het midden van een zaak, haar verborgen gehouden mogelijkheden ontdekt. Ze besluiten hun krachten te bundelen om allerlei soorten zaken op te lossen, met behulp van zijn onderzoeksvaardigheden en haar paranormale vaardigheden.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Bing-ui

avatar van hannes64

hannes64

donderdag 7 maart 2024
Bing-ui seizoen 1 Deze serie was wel te pruimen voor een weekje voor de tv uit te zien, want iedereen waarvan jij denkt dat ie blijft leven, gaat de pijp uit. Vond dit 1 van de betere zuid koreaanse series in een heel lange tijd, alleen op netflix te bewonderen natuurlijk. 1 klein opmerkingkje over de ondertiteling: Elke keer als er iets word gezegd lees je het woord 'Jeetje' ...en dat bijna elke aflevering zo`n 12 keer (Ja, ik heb ze ook nog geteld). Verder had ik voor deze serie meer dan lof, en soms ook zakdoekjes tevoorschijn halen want het is soms wel heel treurig. Evenzogoed 4.5 sterren. En de vrouwelijke hoofdrolspeler (De sjamaan) Ahn Eun-jin, wat een mooie vrouw.