Magic City seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Magic City? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Magic City.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Magic City (Seizoen 2) dateert van 2013.
Magic City Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Magic City? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Magic City seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Magic City Serie Informatie
Magic City is een Drama / Misdaad-serie uit 2012-2013. Geregisseerd door Ed Bianchi met onder meer de acteurs Jeffrey Dean Morgan, Olga Kurylenko en Steven Strait .
Wanneer Frank Sinatra een nieuw jaar inluidt in de grote balzaal van het meest luxueuze droompaleis, het Miramar Hotel, moet de visionaire leider daarvan, Ike Evans, omgaan met de maffia en zijn gecompliceerde familie. Allemaal in een stad die middenin een dramatische verandering zit, wanneer Fidel Castro de controle over Cuba overneemt, slechts 300 kilometer uit de kust. Overdag is het hotel in het centrum van de 'Magic City', een vrolijke verzameling van clown acts, strippers en cha-cha lessen bij het zwembad, maar bij nacht laat Miami Beach een donkerder waarheid zien.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,39 met in totaal 19 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.