• 9.384.012 stemmen

Achter de Feiten

Achter de Feiten seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Achter de Feiten? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Achter de Feiten.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Achter de Feiten (Seizoen 1) dateert van 2014.

Achter de Feiten Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Achter de Feiten? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Achter de Feiten seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Achter de Feiten Serie Informatie

Achter de Feiten is een Komedie / Familie-serie uit 2014.

'Achter de feiten' laat zijn inhoud bepalen door het nieuws van de voorbije week. Het programma toont hoe een alledaags nieuwsfeit grote gevolgen kan hebben voor het leven van (fictieve) gewone mensen. Elke gebeurtenis kan een persoonlijk drama veroorzaken, een onverwacht initiatief of een plotsklaps ontluikend inzicht. Het resultaat is een gevarieerde mix van items, gebaseerd op zowel brandend actuele als sluimerende nieuwsverhalen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.