• 9.384.794 stemmen

Lie to Me

Lie to Me seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Lie to Me? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Lie to Me.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Lie to Me (Seizoen 3) dateert van 2010.

Lie to Me Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Lie to Me? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lie to Me seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Lie to Me Serie Informatie

Lie to Me is een Drama / Misdaad-serie uit 2009-2011. Geregisseerd door Daniel Sackheim met onder meer de acteurs Tim Roth, Kelli Williams en Monica Raymund .

Met één oogopslag kan Lightman zien of iemand de waarheid spreekt of juist liegt. Hij bestudeert de meest subtiele lichaamstaal tot in de puntjes en niemand kan iets voor hem verborgen houden. Samen met psychologe dr. Gillian Foster heeft hij een team opgezet dat gespecialiseerd is in het 'lezen' van mensen. Deze 'Lightman Group' ondersteunt de politie én overheid met het oplossen van de moeilijkste misdaden en het openbaren van iemands grootste geheimen. Voor Cal Lightman heeft zijn bijzondere talent echter ook een schaduwkant. Zelfs zonder het te willen, herkent hij elke leugen. En niet alleen misdadigers liegen, maar ook vrienden en familie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,43 met in totaal 97 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.