• 9.370.851 stemmen

Ontwikkeld door: Tom Rob Smith

Met onder meer: Richard Gere, Helen McCrory en Billy Howle

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 6 maart 2019

Eerst uitgezonden op: BBC Two (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot MotherFatherSon

De dertigjarige Caden leidt een krant die in handen is van zijn Amerikaanse vader Max, een mediatycoon. Caden is voorbestemd om in de voetsporen van zijn vader te treden en één van de machtigste mannen ter wereld te worden. Maar wanneer Caden’s zelf-destructieve levensstijl uit de hand loopt, wordt hij een ernstige bedreiging voor de toekomst van de familie en het media-imperium.

Meningen over MotherFatherSon

Suitehome

vrijdag 25 september 2020
MotherFatherSon seizoen 1 Na een sterk en verrassend begin, zakt dit familiedrama ver weg in het moeras van corruptie, intimidatie en machtsmisbruik. Of erger. Het verhaal gaat over een kranten- en staalmagnaat (Gere) die zoonlief (Howle) een deel van zijn mediabedrijf heeft toevertrouwd. En dat loopt niet helemaal lekker. Hoewel ik de serie zeker niet slecht vond, zwabbert het scenario alle kanten op. We kijken sinds Berlusconi, Trump en Ailes (The Loudest Voice, topserie) nergens meer van op, hier ontbreekt de focus. Howle speelt de pannen van het dak, McCrory en Gere kunnen mij niet overtuigen. Voor wie denkt, mijn familie zit vol rare snuiters, dat kan niet erger: kijk naar deze serie. Alle anderen suggereer ik graag The Split of S1 van Thicker Than Water.

Pinguin#13

vrijdag 17 januari 2020
MotherFatherSon seizoen 1 Ik heb er pas één aflevering op zitten en is idd 'as advertised'. Ik knapte aanvankelijk ook af op de moeder, maar wat speelt die goed. Gaandeweg pakt ze me hélemaal in. Sublieme dialogen in intense, verhitte scènes… dat belooft.