• 9.384.662 stemmen

Earth 2

Earth 2 seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Earth 2? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Earth 2.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Earth 2 (Seizoen 1) dateert van 1994.

Earth 2 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Earth 2? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Earth 2 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Earth 2 Serie Informatie

Earth 2 is een Drama / Avontuur-serie uit 1994-1995. Geregisseerd door Jim Charleston met onder meer de acteurs Rebecca Gayheart, Debrah Farentino en Sullivan Walker .

Planeet G889 - de laatste hoop van de mensheid. Gedreven door het verlangen haar stervende zoon te redden, zet Devon Adair een project op om een verre planeet te koloniseren, zodat zieke kinderen in een gezonde omgeving kunnen opgroeien. De bemanning strandt echter duizenden mijlen van hun bestemming vandaan. Terwijl ze over het ruwe terrein van de nieuwe planeet reizen, realiseren ze zich dat ze niet alleen zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.